no ja baasne citam....len take..o smrti..neze by som dajak ..chela zomriet abo co..ale smrt je poetickaaa....a takaa...zaujimavaa...a smutnaaa...ta asi preto..a som zistila ze aj .,...ti..slovenski ...romantici...basnici...boli emo kaamo....stale mysleli len na smrt..ako zomru..a neskor si sami aj k smrti pomohli.... masaker nee?
Zvyčajne básne nečítam (možno to bude tým, že väčšina básní ktoré som doteraz čítala boli tie v škole a väčšinou mi pripadali byť bez pointy, bez nejakého príjemného pocitu pri čítaní... proste nezaujali a musela som ich čítať.)
Ale občas sa vyskytne báseň ktorá sa mi páči...
A čo sa týka môjho obľúbeného básnika, tak je ním jednoznačne Ygor
no... moj naj je Prevert, Apollinaire (kolke to bolo stastie vytiahnut si ho na mature z FJ ), Ginsberg... zo slovenskych asi Smrek. A ano,aj baudelaire je skvely. a z birdz basnikov odporucam seba hoci tu mam len jednu basen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Inak básne nejak velmi nečítam.
a jeden zaujimavy birdz basnik je insomnya
Ale občas sa vyskytne báseň ktorá sa mi páči...
A čo sa týka môjho obľúbeného básnika, tak je ním jednoznačne Ygor
A Raven je impozantné dielo
Llwyncaron no Seifert je skvelý.
Aaajahodkaa - ano , lebo každý , kto myslí na smrť , je hneď emo , že? Nechceš ešte povedať že každý kto sa ide vyšťať na hajzel je emo?
Toto ma dokáže dopáliť