je viac predpokladov, ze co tam moze byt...niekotri tvrdia, ze tam prave atlantida bola, alebo povazuju bermudsky trojuholnik za dvere do ineho casopriestoru...
niektori vsak vobec nevedia a tvrdia len, ze bud to je vplyv mesiaca, alebo modre jaskyne ktore su tam...alebo aj vzdusne diery... kto vie....mozno raz
ja som to už rozlúštila, ale je to prísne tajná informácia tak nie že niekomu poviete - sídli tam totiž základňa mimozemšťanov a všetkých ktorí ju zazrú musia odstrániť aby ich neprezradili
to neviem,ale ked ano rada si o tom precitam...taketo temy ma fascinuju....neviem,co tam je...casova slucka?mimozemstania asi nie..skor nieco s casom...nejaka ôdiera" v casovom systeme??...
ale bola by to sranda kebyže je to nejaká brána do iného časopriestoru a tí ľudia žijú teraz niekde v roku 3002 a všetkým hovoria ako to vlastne je s tým bermúdskym trojuholníkom, čiže sa to vlastne raz dozvieme
Čo sa týka lodí som po zhliadnutí jedného dokumentu na 99 percent presvedčený že to spôsobuje metán ktorý vo veľkých množstvách uniká zo dna. Loď tak v jednom momente stratí vztlak keďže pod ňou sú namiesto vody bubliny. a potopí sa ako šuter. Skúšali tak umelo potopiť jeden menší čln, skutočne sa im to podarilo. Dokonca raz takto unikajúci plyn dokázal potopiť ropnú plošinu (!), bolo to aj celé nafilmované z vrtuľníka. Problém je že to nevysvetľuje lietadlá
no inak ono to zas taka zahada nie je .. i ked tema na rozne rozpravy je tpo zaujimava.. ale statisticky sa bezstopy viac lodi a lietadiel strati na otvorenom hodzde na svete a co sa tyka poctu stratenych ludi tak tych tiez zmizne viac kadetade v lesoch ako v bermudskom trojuholniku... ale tak vsetko je mozne... z rovnako doveryhodnych zdrojov z akych pochadzaju informacie o bermudskom trojuholniku viem, ze napriklad v Detve pristavaju v kvetinacoh na balkonoch ufoni... takze... pravda je vo hviezdoch.. ako vravieval klasik Fox Mulder
Raz som cital ze sa tam pod zemou/vodou nachadza velke mnozstvo vodika. Ten sa uvolnuje do vzduchu a ked tam prave prechadza lod/lietadlo a pod. tak sa ponori/spadne lebo vodik ma mensiu hustotu ako vzduch. Neviem... Ale chcel by som tam ist.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ked prestanu existovat tajne organizacie v USA xD
a vsetky informacie pustia do sveta xD
xD xD xD
niektori vsak vobec nevedia a tvrdia len, ze bud to je vplyv mesiaca, alebo modre jaskyne ktore su tam...alebo aj vzdusne diery... kto vie....mozno raz
Na Google je mnoho článkov