gumicku mam na ruke aj ja, okrem nej naramok-ten nedavam dole naozaj nikdy, a nausnice v pravom uchu...mam ich 3-1 je klasicka, ktoru si menim kazdy den, a davam si ju dole, tie dalsie dve mam nastrelene a dole si ich nedavam vobec
mam strieborny prsten s nejakym kamenom co vyzera ako diamant mozno je to rubin, no neviem a stale nosim aj striebornu retiazku so striebornym srdieckom a strieborny naramok na pravej ruke
mám taký ten tzv. náramok priateľstva...červeno-čierny....ten mám na sebe furt...
ale inak..nedokážem z domu vyliezť bez kĺbového prstena..mám ho od svojho priateľa a strašne som sa na to naviazala....aspoň naňho vždy pomyslím, keď sa kuknem na ten prsteň... ...a ten prsteň je trošku neprehliadnutelný
Mám tri náramky, ktoré nedávam dole, lebo sa dať dole nedajú, jedine ak by som ich roztrhla, a retiazku od mojeho drahého, ktoré tiež vôbec nedávam dole...
pak nosím stále dva hrubé náramky kožené s ostňami, ale to si dávam dole, vždy keď prídem domov...
Ja mam stale na sebe jeden z dvoch priveskov(kamenov) na krk.Obmienam ich ale vzdy jeden z nich na mne musi byt.Jeden je okruhly tyrkenit na snurke a druhy je malachyt v podobe polmesiaca na kozenej snurke.Su to moje talizmany takze preto ich nedavam nikdy dole
hmm.....od stvrtku mam privesok.....mec z drakom a naramok na ktorom je runovym pismom napisane MORIA..... cize momentalne toto....a stale mam triko Iron Maiden abo HammerFall(kym nekupim dalsie
Mám, tri šnúrky a jeden náhrdelník na ruke a dve strieborné retiazky na krku a na jednej z nich prívesok od Swarovského lebo striptíz sa na krku nosiť nedá
obrúčku a jednoduchý strieborný prsteň, ďalšie somariny nenosím, ah, spadol mi prívesok, krížik od SanFrancesca, doma si ho hodím na retiazku zlatú a budem nosiť stále... ako symbol človeka, ktorý šíril vieru, s prázdnymi rukami a mal krásny vzťah k prírode... stotožňujem sa s ním...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A ešte náramok ktorý som tiež dostala od frajera na narodeniny .
ale inak..nedokážem z domu vyliezť bez kĺbového prstena..mám ho od svojho priateľa a strašne som sa na to naviazala....aspoň naňho vždy pomyslím, keď sa kuknem na ten prsteň... ...a ten prsteň je trošku neprehliadnutelný
pak nosím stále dva hrubé náramky kožené s ostňami, ale to si dávam dole, vždy keď prídem domov...
lebo nejak vzdy nejaky naramok roztrhnem alebo stratim nausnice, tak to vzdy radsej dam dole
A ešte si nevyberám tri náušnice. Ani jeden prsteň, tuším ho nosím už 10 rokov. Len keď idem niekam v lete plávať, tak ho dám dole.