Ludia co si myslite o slove normálny? ma podla vás vyznám? podla mna nie . je to slovo velice tazko definovatelne. synonymum tohto slova by mohlo byt vacsinovy......... ale aki je vlastne vyzbnam toho slova? a rovnako aj "dobrý" a "zlý"
normálny je nevymykajuci sa ludskym zvyklostiam, napr. normalny clovek alebo normalna vec, by sa dala definovat ako vsedna, zauzivana vec, standart, ak vsak uz niekto, alebo nieco nie je tak, ako sme zvyknuti (napr. nejaky chlap ide po ulici obleceny uplne komplet v ruzovom), tak je velky predpoklad, ze ludia to uz za normalne povazovat nebudu.
A slova dobry, a zly, su zakladne hodnoty, zakladne vlastnosti, ktore ludia prikladaju veciam... pokial sa niekto v detstve nenauci rozoznat to, tak klasika, stane sa z neho kriminalnik, alebo nejaky psychopat, lebo nevie rozoznat nasu "normalnu" realitu, a jej hodnoty...
tak niekto povie ze sa ma normalne a pri tom sa ma nahovno a niekto povie ze sa ma normalne tak sa ma uplne super... kazdy si to definuje po svojom, nakoniec ako aj ostatne slova... ked niekomu povies ze je k*k*t tak ho to mozno neurazi lebo mu to bezne hovoria, no ak to niekomu inemu povies tak ho to moze fakt urazit
neviem ti povedat.. normalny ..ja si pod tym slovom predstavujem "civilizovany" lebo poznam aj ludi ktori sa spravaju ako necivilizovanii,a to doslova..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
lenze tu ide o to ze pre kazdeho cloveka to zanmena neco ine. a preto tooto slovo je dost divne pouzivta........
to som chcel napisat
A slova dobry, a zly, su zakladne hodnoty, zakladne vlastnosti, ktore ludia prikladaju veciam... pokial sa niekto v detstve nenauci rozoznat to, tak klasika, stane sa z neho kriminalnik, alebo nejaky psychopat, lebo nevie rozoznat nasu "normalnu" realitu, a jej hodnoty...
jaj individualita je krasna vec
hmm pre mna to slovo predstavuje asi "bezny,vsedny"...
- nie je primitivny, nerobi sa, ze je hlupy
- nie je priliz mily, ale ani hnusny k ostatnym (neznasam tieto 2 extremy)
- nerobi sa, ze je velmi mudry, ked to nie je pravda a ked aj je, tak sa tym velmi nechvali :
- nehra sa na nieco , len aby bol zaujimavy pre ostatnych