V prváku som išla skapať z tých všetkých ploskavcov a idiotov a absolútnych debilín.
V druháku som išla skapať dvojnásobne, lebo sme mali ešte aj cviká, na ktorých sme CELÝ ŠKOLSKÝ ROK hľadeli do mikroskopov a kreslili, čo vidíme a nerobili sme absolútne nič íné (zaujímavé), ale potom ku koncu sme mali genetiku, čo bolo aspoň ten kúsok zaujímavé.
Na tretiak som sa tešila, lebo ľudské telo ma vždy zaujímalo (aj keď jednohodinovka je jednohodinovka), ale akosi absolútne neviem, čo robíme, od začiatku roka som si ešte ani raz nepísala poznámky a absolútne netuším ako som mohla mať zo všetkých písomiek jednotky
Ale vo všeobecnosti je to predmet, ktorý sa dokážem naučiť, písomky píšem veľmi dobre (hlavne vďaka triednej, ktorá má fajn systém) a to jediné ma zaujíma, nakoľko sa tomu v budúcnosti venovať nechcem a nezaujíma ma to.
to delenie, taxonomiu, zivocichy, ploskavce a podobne veci boli na nervy genetika bola fajn, uz ju viem asi od zadu aj odpredu ... teraz mame cloveka ale zatial mam asi 13 stran poznamok+ latinskych nazvov a neviem nic, cize do pondelka sa to musim naucit inak biologia... nemam ju rada.
Bio mám rád,hoci v poslednom čase sa ju ucim strasne vela vela,kedze z nej maturujem,oproti inym predmetov,a nielen co je na maturitu,ale aj na priimacky :/
biolu som vždy mala rada. proste ma to vždy zaujímalo, milovala som pokusy ( hlavne na gymku, také veci jaké sme robili s mikroskopom !!! ^^) !
keby som dejepis a filozofiu nemilovala viac ako biolu, bola by som si už brúsila zuby na prírodovedeckú fakultu a tešila sa na dráhu šialeného vedca ^^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
V druháku som išla skapať dvojnásobne, lebo sme mali ešte aj cviká, na ktorých sme CELÝ ŠKOLSKÝ ROK hľadeli do mikroskopov a kreslili, čo vidíme a nerobili sme absolútne nič íné (zaujímavé), ale potom ku koncu sme mali genetiku, čo bolo aspoň ten kúsok zaujímavé.
Na tretiak som sa tešila, lebo ľudské telo ma vždy zaujímalo (aj keď jednohodinovka je jednohodinovka), ale akosi absolútne neviem, čo robíme, od začiatku roka som si ešte ani raz nepísala poznámky a absolútne netuším ako som mohla mať zo všetkých písomiek jednotky
Ale vo všeobecnosti je to predmet, ktorý sa dokážem naučiť, písomky píšem veľmi dobre (hlavne vďaka triednej, ktorá má fajn systém) a to jediné ma zaujíma, nakoľko sa tomu v budúcnosti venovať nechcem a nezaujíma ma to.
jediné čo z biologie nemám rada sú rastliny
keby som dejepis a filozofiu nemilovala viac ako biolu, bola by som si už brúsila zuby na prírodovedeckú fakultu a tešila sa na dráhu šialeného vedca ^^
ale skôr ma zaujíma biológia človeka ako tie debilné bezstavovce, jednobunkovce a podobné somariny