Na začiatok mojej kariéry BIRDZ maniaka by som chcel spýtať na skutočný význam Birdzu. Je to len obyčajný portál ,kde sídlia pubertou pojašené a životom nepochopené štrnástky ? ... Otázka znie: Skutočne vám Birdz už v niečom pomohol,poprípade prečo si vla
Vďaka birdzu som spoznal aj totálnu spodinu ludstva. Teda uvedomil som si ze hentaky kokoti o ktorých som si myslel ze su len v nevydarenych komediach ozaj pobehuju po SVK.
@efyks Iba sa snažím nájsť si miesto,kde možem odprezentovať svoj názor,a cudzí ľudia mi nemožu dať po hube ... @silviaaa tak veľa štastia s hľadaním partnera,budeš ho potrebovať @nats vďaka,v príprade krízy pri vyberaní filmu s obrátim na teba
fuuu jedine co mi dal je par dobrych ludi kt uprimne lubim inak ak by tu ti ludia nechodili nemal by B ziaden vyznam pre mna pretoze to co tu niekori dokazuju je uz za hranicou mojho chapania...
mne pomohlo, preto som aj tu... lebo som chcel len radu, ale napokon bolo vsetko ine.. kariera birdzu sa ma dotkka a tak som podpisal zmluvu s birdzom na veky vekov
lebo sú tu všetci odvrhlíci spoločnosti, ktorých nikto nechápe, lebo rada čítam diskusie napr. o záchodových doskách a môžem tu slobodne prokrastinovať a postovať sem pičoviny, ktoré nikoho nezaujímaju
toto nieje trápny FB ani nejaká iná sociálna sieť kde sa ľudia chovajú a snažia sa vyzerať ako normálny ľudia ... toto je miesto kde si môžeš dovoliť vyjadriť svoj názor medzi cudzími ľudmi ktorí to robia tiež ... hej vyzerá to trochu zvláštne a prekypuje to tu divnosťou ale o tom to je, že je to tu práve preto zaujímavé
baví ma že sa tu riešia každodenne problémy zo života ale aj hocičo čo koho napadne a dokážu sa zapojiť všetci, pomôcť či poradiť alebo sa nechať inšpirovať a porozmýšlať ... že sú tu blogy kde sa človek môže len tak otvoriť a písať o čomkolvek ... a tak ... je tu fajn pretože je tu človek limitovaný len svojou vlastnou obmedzenosťou
@tomias Niečo ako zmluvu s diablom hej ? .. @melancholik Vieš,mám pocit,že tu vládnu ľudia s nízkym sebavedomím,ktorí nemajú možnosť vyjadriť svoj názor na verejnosti,a prekypujú tu ich komentáre a statusy ktoré nemajú vždy logický suvis,a potom dúfajú v potlesk a údiv od ostatných.
keby si poznal tychto ludi, tak by si inak povedal, niektori ludia odtial denodenne maju verejny prejav divadelnici, rozni aktivisti, sportovci, umelci... bol by si prekvapeny kolki ludia z birdzu su takto verejne znamy, mnimalne v okrese abo tak..
Veľmi záludná otázka.Bolo obdobie,kedy som bol celý otvorený Bohu.On bol pre mňa prvoradý a cítil som jeho lásku v sebe.Teraz prežívam krízu a odvrátil som sa od Boha,a asi je už neskoro.
Pomohlo mi tu veľa ľudí aj taký od ktorých by som to nečakal zo začiatku si zo mňa viac menej furt robili srandu a poddžubovali keď som založil anketu alebo tému ale som sa po čase naučil ako "písať" aby ľudia odpovedali lepšie (napr hlavne aspoň trochu spisovne, nesprávať sa namyslene, dávať milé smajlíky ale nie veľa)... ako aj teraz sa najde niekto kto začne podjebovať ale to je preto že je tu veľa ľudí čo majú na veci iný pohľad preto ma to už ani netrápi neberiem to tak že ma neznášajú len proste nemajú rovnaký názor a ja tu mám všetkých rád niektorých viac niektorých menej...
A registroval som sa na birdz lebo som ukecaný a chcel som s niekým strašne písať.. ale časom som sa zmenil a aj keď sa tu našlo pár ľudí ktorý mi napísali tak som nemal chuť moc ťahať konverzáciu a keď tá osoba čo napísala ako prvá nevedela o čom písať tak som proste prestal odpisovať.
nikdy nie je neskoro...
opustil si nášho Pána vtedy, keď si ho najviac potreboval, bola to nerozvážnosť, pomsta, alebo zúfalosť?..
ver, že aj po tomto všetko, Ježiš na teba nezabudol a čaká, kedy natiahneš k nemu svoje ruky...
dostaň zo seba hnev, násilie, cynizmus a uvidíš, že všetko bude dobré...
pokora, láska a viera, nad tým dokonala ľútosť privedie každého späť do náručia nášho Spasiteľa...
pozri si tento film, ak budeš mať čas, tu samotný reverend pochyboval o Bohu, nebi, samotnej existencie a nesmrteľnosti...
nakoniec male dieťa dokázalo ukázať, že aký bol maloverní a slabý vo viere...
je to krásny film, dokonca natočený podľa skutočnosti
@purenarcissism Ešte raz prosím? Fake? ..Povedala 22 ročné dievča s Angelinou Julie na profilovke,kľudne ti dám moju adresu,teda,za predpokladu že sa nebojíš bielych jednorožcov.
nuž, je pravda, ze mam dojem, ze kvalita tohto portalu reku klesa, ale pomohol. mozno asi len z toho principu, ze so msa tu vyporiadavala s pubertou ale tak keby uz nic ine spoznala som tu svojich dvoch teraz uz ex a to boli velmi cenne skusenosti
asi sem budem častejšie chodiť, ako raz za mesiac... @tommyhot jáj ty zlatúch môj
a áno, malo význam sa sem registrovať, spoznala som tu jedného z mojich najlepších kamarátov, ktorého som najprv síce riadne neznášala, ale keďže sme rovnaké hovadá, tak sme si našli k sebe cestu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
klamem. ale iba s prvou castou vety
zas ma to chytaaaa!
baví ma že sa tu riešia každodenne problémy zo života ale aj hocičo čo koho napadne a dokážu sa zapojiť všetci, pomôcť či poradiť alebo sa nechať inšpirovať a porozmýšlať ... že sú tu blogy kde sa človek môže len tak otvoriť a písať o čomkolvek ... a tak ... je tu fajn pretože je tu človek limitovaný len svojou vlastnou obmedzenosťou
S jednou osobou som sa aj zoznámil....
si veriaci?
A registroval som sa na birdz lebo som ukecaný a chcel som s niekým strašne písať.. ale časom som sa zmenil a aj keď sa tu našlo pár ľudí ktorý mi napísali tak som nemal chuť moc ťahať konverzáciu a keď tá osoba čo napísala ako prvá nevedela o čom písať tak som proste prestal odpisovať.
nikdy nie je neskoro...
opustil si nášho Pána vtedy, keď si ho najviac potreboval, bola to nerozvážnosť, pomsta, alebo zúfalosť?..
ver, že aj po tomto všetko, Ježiš na teba nezabudol a čaká, kedy natiahneš k nemu svoje ruky...
dostaň zo seba hnev, násilie, cynizmus a uvidíš, že všetko bude dobré...
pokora, láska a viera, nad tým dokonala ľútosť privedie každého späť do náručia nášho Spasiteľa...
pozri si tento film, ak budeš mať čas, tu samotný reverend pochyboval o Bohu, nebi, samotnej existencie a nesmrteľnosti...
nakoniec male dieťa dokázalo ukázať, že aký bol maloverní a slabý vo viere...
je to krásny film, dokonca natočený podľa skutočnosti
» www.7den.cz/film-nebe-exist...
tuším ho aj Filip dneska predbehol
ale vidieť zajka v akcii, ako zháňa nové ovečky do stáda
worth it
som tu od 14 a mám už 19 rada si prečítam fora, zahlasujem v anketách, spoznám nových ľudí, síce nie cez ts-ky ale cez ich názory, statusy a fotky
vieš čo
hraj sa na dementa inde, tu ich už máme slušnú kopu
Mimochodom @40 som ti dával za pravdu
@mayo911 to je taky stary dobry sarkazmus, ze len labuznici si pochutnaju,
@melancholik nie si ty náhodou jeden z tých, čo furt pičujú do ostatných, že sa boja tagovať?
sereš si do huby kamoško
trapne hhh
spoznala som tu super ľudí.
a baví ma to tu.
a áno, malo význam sa sem registrovať, spoznala som tu jedného z mojich najlepších kamarátov, ktorého som najprv síce riadne neznášala, ale keďže sme rovnaké hovadá, tak sme si našli k sebe cestu