Zaujímalo by ma či je tu niekto kto si dal svoje prírodné blondavé vlasy prefarbiť na čiernu ?? ...a aké máte s tým skúsenosti,ste spokojní? Treba po prefarbení vlasom venovať nejaku špeciálnu starostlivosť alebo tak?? ...dakujem za pomoc
ak si to prefarbíš, budeš si musieť dávať pozor na to aby si si hneď zafarbila vlasy po tom ako ti odrastú,.. ptm to naozaj vyzerá nechutne.. ako plešina.. a treba si to dosť zvážiť pred tým ako si ich zafarbíš.. ti to to za to stojí.. lebo keď prejdeš z blond na čierno tak neskôr sa ti budú dať vlasy prefarbiť len ťažko.. bez toho aby si ich nemala ryšavé alebo niečo podobné
Na cierno sa celkovo farbit je blbost. Odrasty vyzeraju hrozne, vlasy treba vzdy farbit a len sa ti znicia .. A ked budes chciet svoju prirodnu farbu bude neskoro lebo taka ista nebude.. vazne je to blbost
ja mám svoje také zlato plavé... A farbím si na čierno, ale len šampónom (lebo dokedy mi odrastú, šampón mi trocha vybledne a nemusím sa srať preto, že by to vyzeralo ako plešina
fuuha to by asi som sa s tým radšej nesrala ..ale napríklad Deryck Whibley mal čierne vlasy prefarbil sa na blond a teraz je zase čierny ...a ked mal blond tak ani nebolo vidno že by mu to vyrastalo ...tak neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov