No tak ja si osobne myslim, ze bociany stvoril boh. Potom jeden zniesol vajicko a z neho vysiel maly bocianik a bolo.. NIE? A potom ten maly bocianik sa dalej paril a bolo ich viac a viac a viac.....
ja neviem ako mohol znies ,,vajco"! Nie som nejaka skusena s tymito vecami- vies parenie vtakov, este mozno ze tak keby to bola tema o pareni u cloveka.
Ninusha,Kapor,vy ste sa riadne nudili a podla mna s tymto bocianom to je ten isty pripad,ako ked zvyknu ludia filozofovat,ze co bolo skor..sliepka alebo vajce?
mne to vychadza tak ze skor bola sliepka a ta vznikla postupnym vyvinom ako clovek psy vznikli z domacneniych vlkov a podobne a cele to vzniklo chemickimi procesmi od najmensej castice az po cely organizmus vajice su len sposob rozmnozovania ktori prisiel spolu s tymto procesom
A mna este zaujima odkial sa vzala uplne prva forma zivota na zemi....mne sa paci ta teoria,ze prvy den stvroril Boh,....druhy den,.......to je velmi pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov