Skutočne je to tak, vždy sa mi niečo sníva a nikdy to nekončí dobre.
V mojích snoch sa vykoľajujú vlaky, horia lesy, zabíja v nich elektrický prúd mojich blízkych, snívalo sa mi už aj o neveste (žena v sne oblečená v bielych šatách znamená smrť nie
no mne sa snivalo, ale to ked som bol ece uplne maly, ze idem po moste, co je len kusok od nas, a zrazu ten most stratil zabradlia, a ja som sa citil, velmi neprijemne a neisto, ajked bol most siroky... potom na dalsi den sa mi snivalo, ze idem po tom moste, ale zmizli mu opat zabradlia, a cely most sa pokrivil, jeho povrch bol cely kopcovity, nedalo sa tam chodit a bal som sa, potom ma chytil za ruku nejaky cudzi muz a doniesol ma domov, bol som mu vdacny, a stali sme sa dobrymi kamaratmi. Na dalsi den sa mi snivalo ze idem opat po tom moste, a zmizli zabradlia, a ja som z neho spadol a zachytil sa na malom kusku, moja sestra so sestranicou ma zachranili. Inac by som padol do pekla, lebo dole sa zrazu objavil ohen.
Potom sa mi snivalo ze mame v deckej studnu a vylieza z nej drak, a ja tam nemozem vojst.
Potom, ze ma nahanal bezdomovec, ja som sa velmi bal, on mi chcel spravit zle, a pred nasim bytom bola taka zelezna stolicka, detska, co sme mali vtedy doma, nechapal som to, a v poslednej chvili som mu zdrhol.
A prednedavnom sa mi snivalo, ze som bol na ceste, a zrazu ma zacala nahanat cierna zena z nozom, a za kazdu cenu ma chcela zabit, ale vzdy ma len nejak zachytila a porezala, rezala ma do krvi, a ja som jej stale len utekal, chcel som nastupit niekomu do auta, nikoho som nenasiel no nakoniec som jej utiekol.
A spominam si este na jeden... velmi podobny tomu predoslemu. Bol som v nejakom tuneli, kanali, a tam bola cierna macka, alebo puma,a stale ma skriabala, chcela ma zabit, a ja som jej nemohol utiect. Vo vsetkych snoch bol ten isty pocit, pocit zufalstva...
Ale tie tvoje sny.... oni su dost realne... mal by si sa porozpravat s vesticou, mas na to vlohy, mozno ta vestica elvira, mozno to bolo nieco.... prvotne... pretoze toto nie su normalne sny...a ked sa nevies zobudit zo sna, to... v snoch je iny svet, a ked sa z neho nezobudis, on ta tam uvazni, navzdy... zevraj je tma vsetko naopak. dobri ludia tu na zemi su tam zli a zli su dobri...
jaks om sa rozpisal
a v poslednej dobe mam take... s erotickym podtonom sny
staci ked si presne na tieto veci o ktorych nechces snivat spomenies priamo predtym nez ides spat. tieto neprijemne myslienky ti v sne nahradia ine zvyskove myslienky zo dna - vacsinou pozitivne drobnosti, na ktore si zabudol a pred spanim si na ne nevspomenies
Mne sa občas snívajú také hovadiny ako že vstanem, pozrem von z okna a tam sa valí ulicou rovno do mna hotová cunami. Potom pred nou utekám, dom na mna padá, zachranujem všetkých naookolo (niekedy sa nedarí ). Ale ten sen pocitujem skôr ako akčný film keď sa prebudím tak sa chytím za hlavu a poviem si: No to bola ale p..ovina Taký hrôzostrašný sen som mal iba asi do siedmych rokov a to bolo o tom že dve veľké gule sa oproti sebe veľkou rýchlostou zrážali a ja som stál práve pod miestom ich zrážky. A to sa mi stále snívalo keď som bol chorý a to som vtedy takmer nespal lebo som vedel že keď zaspím zase sa tam budú zrážať...
A za vešticov by som veľmi nešiel... Z toho ti môžem vyveštiť aj ja nejaké dristy že človek zo začinajúcim sa menom na m ťa bude niekam ťahať od tvojich najbližšíchale ty s ním nesmieš ísť lebo stratíš tých ktorý ťa mali radi, ten človek ti dá na chvíľu pocit istoty ale keď za ním pôjdeš až neskoro zistíš že všetko je vlastne úplne inak.
A takéto podobné dristy ti povie každá veštica ktorá si ich vycucá z palca... Keď už choď aspon za dvoma rôznymi vešticami, ak sa budú zhodovať napíš, asi ma potom klepne.
už sa mi to raz snívalo ale trocha inak najprv to bolo že som sa hrala na mobile že som zabíjala ludí a potom som sa nehrala a všade boli zombie a bola som s inou rodinou a raz sa mi sníval sen že som mobilom strielala akože s tej hry čo som mala s ním lenže teraz to nefungovalo zrazu sa s fotra stal zombie a aj s nášho kocura a utekali sme do nejakého bytu tam som začala variť vodu že kocura aspon obarím lebo ten sa k nám dostal..,. no nakoniec sme ho len vyhodili von oknom...
Tak to ti nahodou verim lebo ja mam zo svojich snov strach tiez.Prenasleduju ma v nich ludia,ktorych sa bojim a obvinuju ma z vela veci...Jedine co ti mozem poradit je nejest po 6 vecer.Potom by sa to malo zredukovat...
mno a K tým snom.. ja som mávala tiež zlé sny raz som sa doKonca zobudila na to že plačem. ale to bol taK historicKý plač lol som bola trocha vyvedená z miery som nevedela čo mám robiť
ale podľa mňa je to z pocitov aKo sa práve cítiš, Keď mám "život v pohode" taK sa mi snívajú hocijaKé blbosti alebo len taKé veci z dňa, ale KeĎ mám dáKe problémy už mám zlé sny.. podvedomie to ti je halušKa
mna ce stale niekto zabit abo je pod chvilou niekto tehotny.. abo take brutalne divne sny.. naposledy som bola mimo z jedneho.. bolo prsote vyrocie niecoho, co sa tykalo nejakej vojny.. vedela som coho.. len som to nevedea vyslovit ani v mysli mala som v hlave len pismenko M.. a pred ocami obraz z vojny.. niecoho znieceneho bombou.. aa pak som mala takuu tabulku v ruke.. a len v nohavickach som sla do ulic.. pak dosla kamaratka.. a dala mi tricko.. a ja som bezala po celom slovensku s tou tabullkou a protestovala som.. noo a rano si pustim telku.. a davali, ze bolo vyrocie mnichova sice neviem ci to bolo tym.. abo len taka nahoda.. ze M.. a vyrocie. a nieco s vojnou
Ja mám ten istý problém minule sa mi snívalo, že mi zomrel brat, najlepší kamarát, že svet ovládol Hitler a vyzabíjal všetkých okrem Nemcov... Ja sa bojím tiež
@5 Ja poznám zase opačný prípad Jeden človek chodil ku veštici, potom raz bol za inou a keď sa zopár tých vecí nejak čudne nezhodovalo, šiel za ďaľšou... Potom bol v jeden deň za troma rôznymi, každá mu povedala inak až sa na to vy... a to na takéto veci veril strašne. Povedal by som to tak že ak aj majú niektoré naozaj výnimočné schopnosti zanikajú v dave komerčných zlatokopiek.
@18 to mi pripadá ako keby to nadväzovalo na nejaký tvoj minulý život
Presne sny sa snivaju len si ich nepamatame...no niekto ma tu schopnost, ze sa sny splnia a niekto si to len namysla ..v snoch nehladaj spojitosi..robi to podvedomie
ach boze mne sa vcera snivalo ze Jack White hral sucasne na gitare aj na husliach....divny sen ale to bude asi tym ze som zas zaspala s pustenou mp3-kou.
ja newerim ze medzi snami je spojitost,predtucha a take daco.kedysi som tomu verila ale teraz ne...no werim ze niektori ludia dokazu vestit...ci take daco...mne sa uz velakrat stalo ze som predpovedala buducnost(nieco take,tusim to bola buducnost V Nitre bol taky velky komin,hnedy.Jak sme okolo neho isli autom tak som zrazu dostala vidinu ako te komin pada...a nestalo sa tak?(Uz bol stary takze to by vedel aj blazon ze ho coskoro zburaju alebo ked som bola na t com fieste tak som zrazu dostala vidinu ze ked budu hrat niake arabske pesnicky tak pride tancovat niaka baba(zena)z divakov(bola z divakov mala na sebe rifle a biele tricko)..a nestalo sa tak?..stalo.Alebo potom ze budu hrat cacu(zabudla som ako sa to pise)a ten hudobnik bude volat z davu ludi aby si sli zatancovat....a nestalo sa tak?...stalo...Alebo ked som bola v tabore isli sme z dobsinej cez les(zabludili sme)sim mala vidinu ze spadne strom....A NAOZAJ!!!Isla som s kamaratkou a zrazu niekto krici POZOR!!! pocujeme suchot pozreme sa a na nas sa RUTI STROM!!!Stali sme ROVNO POD NIM!!!Niektori ludia hovoria ze ked sa ocitnete v niakej zivota ohrozujucej situacii prebehne vam pred ocami cely zivot.No mne jedine co napadlo bolo ako stoji Rose a Jack na Titanicu!!!!!!!No vazne toto som si nevymyslela!!!Keby ma kamoska nestiahla tak som teraz mrtva!!!!Bol to najkrajsi okamih v mojom zivote...Takze ja verim ze sa da predpovedat buducnost
A zabudla som podotknúť že moje sny niesú nikdy scifi proste niečo čo by sa nemohlo stať ako duchovia a podobné blbosti... u mňa je to skoro vždy reálne Teraz je to skoro stále druhá sv. vojna nechápem prečo... napr minule som pracovala v nejakom obchode kde robila aj nejaká židovka a to bolo cez vojnu a úplne ju tam mučili rezali jej ruky a tak...a najhoršie na tom bolo že som tú bolesť cítila keď som sa zobudila
Len si tie sny pamätám väčšnou len pár hodín...ale dnes sa mi napríklad snívalo že som bola s kamoškou vonku a že sme narazili na zvierací cintorín a že mal strašne pekne spravenú vchodovú bránu proste tam boli psy a mačky ako anjeli a tak...tak som si to odfotila a fotila som neskôr milión iných vecí ale keď som si tie fotky dala do PC nebolo tam nič iné ako hroby..ktoré som mimochodom vôbec nefotila
ja som bol v miesnosti s takým tým oknom ako vo výluchovej miestnosti, potom tma priviedli mojich známych a začlai oblievať kyselinou,....to bol veľmi silný sen....inak ich mám rád(teda sny)
uf, človeče, také sny ti nezávidím, ja mám asi to šťastie že väčšinou sa mi snívajú totálne somariny, alebo zábavné veci po prípade úplne bežné veci, ktoré ani nevyzerajú ako sny...tiež sa mi stáva že sa niečo stane a ja sipoviem, kurnik, veď toto už dakde bolo..ne náhodou vo sne? a da boom
no mne sa napriklad snivalo ze sme boli v obchode nejakom velkom a kupili sme vysavac isli sme domov cez taky velky kopec za tym obchodom a ten vysavac sme tahali za snuru hore kopcom a ked sme uz dosli hore tak sme si sadli na ten vysavac a pustili sa dole kopcom na nom... alebo sa mi snivalo ze sme s mamou a babkou vykradli banku... alebo ked som strasne unavena iba si tak niekde sadnem a zavrem oci a zaspim iba na par sekund vzdy sa mi sniva ze padam iba tak v tme nic nevidim vsetko okolo je cierne a ked uz by som mala dopadnut tak sa zobudim ale uplne ma mykne... a inak mne sa sniva iba z piatka na sobotu a zo soboty na nedelu... cez tyzden nigdy...nwm preco...
mne sa strasne casto sniva, ze som na titanicu... bud tam stojim s pozeram, ako sa voda dostava na palubu a dalej na lod, okolo mna je vela ludi, ktori behaju a nevedia co robit, alebo niekoho hladam,kym sa lod potapa, aby som ho mohla zachrynit... Niekoho z blizkych ale neviem koho...Co to moze znamenat???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Potom sa mi snivalo ze mame v deckej studnu a vylieza z nej drak, a ja tam nemozem vojst.
Potom, ze ma nahanal bezdomovec, ja som sa velmi bal, on mi chcel spravit zle, a pred nasim bytom bola taka zelezna stolicka, detska, co sme mali vtedy doma, nechapal som to, a v poslednej chvili som mu zdrhol.
A prednedavnom sa mi snivalo, ze som bol na ceste, a zrazu ma zacala nahanat cierna zena z nozom, a za kazdu cenu ma chcela zabit, ale vzdy ma len nejak zachytila a porezala, rezala ma do krvi, a ja som jej stale len utekal, chcel som nastupit niekomu do auta, nikoho som nenasiel no nakoniec som jej utiekol.
A spominam si este na jeden... velmi podobny tomu predoslemu. Bol som v nejakom tuneli, kanali, a tam bola cierna macka, alebo puma,a stale ma skriabala, chcela ma zabit, a ja som jej nemohol utiect. Vo vsetkych snoch bol ten isty pocit, pocit zufalstva...
Ale tie tvoje sny.... oni su dost realne... mal by si sa porozpravat s vesticou, mas na to vlohy, mozno ta vestica elvira, mozno to bolo nieco.... prvotne... pretoze toto nie su normalne sny...a ked sa nevies zobudit zo sna, to... v snoch je iny svet, a ked sa z neho nezobudis, on ta tam uvazni, navzdy... zevraj je tma vsetko naopak. dobri ludia tu na zemi su tam zli a zli su dobri...
jaks om sa rozpisal
a v poslednej dobe mam take... s erotickym podtonom sny
A za vešticov by som veľmi nešiel... Z toho ti môžem vyveštiť aj ja nejaké dristy že človek zo začinajúcim sa menom na m ťa bude niekam ťahať od tvojich najbližšíchale ty s ním nesmieš ísť lebo stratíš tých ktorý ťa mali radi, ten človek ti dá na chvíľu pocit istoty ale keď za ním pôjdeš až neskoro zistíš že všetko je vlastne úplne inak.
A takéto podobné dristy ti povie každá veštica ktorá si ich vycucá z palca... Keď už choď aspon za dvoma rôznymi vešticami, ak sa budú zhodovať napíš, asi ma potom klepne.
potom prišiel moj bratranec, ktorý tomu absolútne neverí a proste tie veštice nemohli pokračovať, lebo ževraj citili nejaku zlú energiu či čo.
Niektoré veštice to vedia musím povedať.
Ale to naozaj len málo z niekoľkych
už sa mi to raz snívalo ale trocha inak najprv to bolo že som sa hrala na mobile že som zabíjala ludí a potom som sa nehrala a všade boli zombie a bola som s inou rodinou a raz sa mi sníval sen že som mobilom strielala akože s tej hry čo som mala s ním lenže teraz to nefungovalo zrazu sa s fotra stal zombie a aj s nášho kocura a utekali sme do nejakého bytu tam som začala variť vodu že kocura aspon obarím lebo ten sa k nám dostal..,. no nakoniec sme ho len vyhodili von oknom...
napríklad včera (teda vlastne dnes) o 1:45 hod. som zjedol 6 krajcov vianočky s mliekom a potom som si dal vlašský šalát s rohlíkom
mno a K tým snom.. ja som mávala tiež zlé sny raz som sa doKonca zobudila na to že plačem. ale to bol taK historicKý plač lol som bola trocha vyvedená z miery som nevedela čo mám robiť
ale podľa mňa je to z pocitov aKo sa práve cítiš, Keď mám "život v pohode" taK sa mi snívajú hocijaKé blbosti alebo len taKé veci z dňa, ale KeĎ mám dáKe problémy už mám zlé sny.. podvedomie to ti je halušKa
aa..nevyzieraj v noci chladničku štefko pekne buwaj
@1 zjedz pred spanim soloniny alebo tlačunky jak sa ti bude snivať
potom sa mi sniva o hadoch ,ze ich mam v posteli a potom celu noc nespim a kukam vsade pod postel ci tam nemam hadov,lebo mam z nich panicky strach
babla hovori ze ked sa sniva o hadoch,ze to znamena:falosny clovek...
@18 to mi pripadá ako keby to nadväzovalo na nejaký tvoj minulý život
Nechápem načo to toľko riešite preboha keby som sa ja zamýšlala nad svojími snami tak som už dávno niekde na psychiatrii...
Ani si nepamätám kedy som naposledy mala nejaký pekný sen...u mňa sú to vždy vraždy, katastrofy, choroby alebo podobne...
Len si tie sny pamätám väčšnou len pár hodín...ale dnes sa mi napríklad snívalo že som bola s kamoškou vonku a že sme narazili na zvierací cintorín a že mal strašne pekne spravenú vchodovú bránu proste tam boli psy a mačky ako anjeli a tak...tak som si to odfotila a fotila som neskôr milión iných vecí ale keď som si tie fotky dala do PC nebolo tam nič iné ako hroby..ktoré som mimochodom vôbec nefotila
co to znamena?
zase bude zly sen nevadí... hlavne ze mi chutilo
niektorým z vás ako tak citam,tak sa pekné sny snivaju. ... pekné a zároveň hrozné...
také fantazmagori
mne sa snívaju iba reálne sny. čo by sa mohlo stať...
a jem samozrejme od hladu a stale som chudý nechápem furt žerem žerem a nič