Moje meno má čo to spoločné s kačkami a predsa nebudem ničiť svoj druh. Radšej také kone. A propo, kačky sú drsné, ešte také veľké. Čo ti spraví taký maličký koník? Ty raz šliapneš a už nikdy nič. Aj keď, v skupine je sila, nejdem tu urážať kone.
Najprv som hlasovala za jednú veľkú kačku, ale rozmýšľam, že by ma dobodala...
Kone nie sú veľmi škodné, ale predsa...
Význam tejto ankety neberte doslovne, ide tu o to, či by ste bojovali proti vášmu o dosť väčšiemu, a nebezpečnejšiemu nepriateľovi, alebo proti menším, skoro neškodným, ale aj tak proti nepriateľom...
Keď si to tak vezmete, tí "malí" by sa mohli spojiť.. a keď ich je fakt veľa (číslo 100 sa neberie ako 100, ale ako VEĽA), tak by aj premôhli, ale to je len tip.... inak, ak ich je už veľa, neviete, ktorý kedy odíde (prosto zbabelo zdrhne), a vráti sa ako "veľka kačica" (veľký, nebezpečný nepriateľ)...
Je to luxusná téma, ale zhodnotím, hlasovala som správne
Keby som si predstavila 100 koni a ako by som proti nim bojovala tak by som ich asi vsetkych poslapala a vzinkla by hromada krvi ktora by striekala na vsetky strany,a to by som za zaspinila a mama by mi nadavala ze zase som si nedavala pozor. Tak radsej tu velku kacku tam iba raz zapichnem do srdca a ked sa to nebude dat tak ju osedlam a pricvalam domov na veceru .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
koniky by boli ňu
lebo to by bolo proste heroickejsie vitazstvo
ale zasa malych konikov by som sa nazbierala do vrecák :/ a potom vymyslela prístroj na zväčšenie a mala by som koníky!!!! vela koníkov!!!!
navyše z veľkej kačky by som mala traumu, tak ako zo všetkých veľkých zvierat, vrátane koní
to bola moja otazka -.-
takže moja odpoveď je tak ako v blogu - záleží na tom, či by som mala so sebou chlieb, aby osm mohla kačku odlákať
Kone nie sú veľmi škodné, ale predsa...
Význam tejto ankety neberte doslovne, ide tu o to, či by ste bojovali proti vášmu o dosť väčšiemu, a nebezpečnejšiemu nepriateľovi, alebo proti menším, skoro neškodným, ale aj tak proti nepriateľom...
Keď si to tak vezmete, tí "malí" by sa mohli spojiť.. a keď ich je fakt veľa (číslo 100 sa neberie ako 100, ale ako VEĽA), tak by aj premôhli, ale to je len tip.... inak, ak ich je už veľa, neviete, ktorý kedy odíde (prosto zbabelo zdrhne), a vráti sa ako "veľka kačica" (veľký, nebezpečný nepriateľ)...
Je to luxusná téma, ale zhodnotím, hlasovala som správne