čo to vlastne znamená bojovať o lásku?? veľa báb ale aj chalanov mi vraví, že bojuje o lásku, že bojovala som o toho chalana alebo babu až do konca, ale ja si neviem predstaviť, že by som o niekoho bojovala....možno keby som ho mala rada, ale malo by to
nie nikdy o zenske nebojujem...pretoze nestoja za to...aj ked sa jedno dievca rozhodovalo medzi mnou a jednym chalanom hned som jej povedal nech si necha toho druheho...naco bojovat o babu co netuzi len po mne
Niekedy nemá zmysel bojovať o lásku.Napríklad v takej situacii keď si ten druhy vyberie namiesto mna niekoho ineho.Vtedy to nema vyznam..vnucovat sa...tym bojom ublizime len sebe
Mne sa to nepaci ale minule bola sranda po angline... ked som sa hrala s mobilom... futbal som tam hrala... a 4 spoluziaci prisli ku mne, ze chcu zahrat tiez... a som nevedela, komu dat mobil... ta som nedalaa nikomu... a oni furt: Zuzkaaa proooosiiiiiiiiim a prisla profka a hovorila: Ze sa nehanbite? 4 chalani sa tu biju o jednu babu! si ju aspon nejako rozdelte ja som pustila taakyyy rehote, ze az
bojovat o lásku... co ja viem, mozno bojovat, ked je niekto sklamany, a mysli si ze nikto prenho neexistuje,,, bojovat o vlastne stastie, ale take pripady , ako v dievcenskych casakoch, tie navody, ze ako zbalit chalana, tak otraaaaaaaas, aj ked maju pravdu, ale ked ta niekto nemiluje....tak nemiluje
bojovat za lasku?ja by som asi bojovala,keby to smerovalo u mna s priatelom k rozchodu.ale naco to...stejnak by mal svoj nazor.ako je uz podla mna kazdy clovek aspon dopredu nejak premysleny,,,takze sa to asi nezmeni
Ja som vyse roka bojovala tiez o jedneho chalana,ale dodnes sa mi to nejako nedari...Ma babu a chodia spolu uz styri roky,rozisli sa ale dvakrát kvôli mne,lebo som sa s tym chalanom stretavala,ale aj tak sa dali dokopy a su stale spolu..uz neviem co mam robit,tak som si povedala,ze sa ho vzdam!!!
ja si pod tym pojmom zas predstavim ze napr rodicia alebo neviem kto nie su tomu vztahu prilis nakloneni a snazia sa zabranit jeho dalsej existencii...keby sa to stane mne teraz tak za lasku bojujem
Podla toho, ako myslis to bojovanie, podla mna je pravda, ze ak chalan o holku nemusi bojovat, tak si ju ani nebude vazit, ale nemysim bojovat v takom zmysle, ze ju bude niekomu kradnut, ale ze sa bude snazit ziskat si jej srdce, ale bohuzial dnes uz sa holky daju tak lahko (cest vynimkam ), ze o ne chalani bojovat nemusia a potom si ich ani nevazia, coz je skoda... A to vobec neznamena, ze by ho ta holka najprv nechcela a potom si ju vybojuje, ale ze sa necha dobyjat, skratka ze nie je take lahke ju ziskat, ved preco sa asi lahkym hovori lahke?
Ale co sa tyka mna, hm, no bojoval som v tom horsom slova zmysle, ked som to este nechapal, teda ze som o nu superil s inym, a nie prave najferovejsim sposobom, ale ublizil som tym jej, jemu aj sebe, ale aj negativna skusenost je skusenost...
No za lasku sa bojovat podla mna ma...Ked je to od srdca, dostane sa zasluzenej odmeny...Len ja som za lasku bojovat nemusel a snad ani nebudem musiet...Pretoze teraz velikansku lasku dostavam, vazim si ju a snazim sa ju opatovat...Milovat a byt milovany je krasny pocit to mi verte Cize na otazku odpovedam ze som nebojoval...Nemusel som a som straaasne stastny ze mam lasku, ktora ma miluje a viem ze ma berie takeho aky som Takze tak Ale bojujte...Nemusi vam prist z nicoho nic ako mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A pokiaľ ho nemá, tak je to akurát zbytočné trápenie pre oboch...
Lasku nenanutis,musi prijst sama. Teraz to lutujem,lebo viem,ze tie slecny zato nestali a nevazili si toho...ich vec.
Kym to nie je vzajomne, najlepsie je to ukoncit na zaciatku a potom to bude boliet menej.
SNAZIT sa onho, ked je napriklad hamblivy a sam nic prvy nespravi alebo take pripady
Ale co sa tyka mna, hm, no bojoval som v tom horsom slova zmysle, ked som to este nechapal, teda ze som o nu superil s inym, a nie prave najferovejsim sposobom, ale ublizil som tym jej, jemu aj sebe, ale aj negativna skusenost je skusenost...