nepytam sa, ci verite v osud alebo nahody...takych for je to uz minimalne 5 ale...chcem sa spytat, ci mate nejaky zazitok, ktory ked sa stal tak ste sa spytali sami seba: "BOL TO OSUD?" napr nejaky "nahodny" sled udalosti, viac veci alebo len jedna, pr
V poslednom čase sa mi velmi často stáva to, ze myslim na nejaku osobu a ešte v ten deň ju niekde uvidím.. a podotykam, neni to osoba z mojej školy ani sused odvedla.. Napr. minule som si spomenula na jedneho chalana, s ktorym som bola pred rokom von a odvtedy sme sa nevideli.. no a ešte v ten deň som ho zbadala z autobusu ako ide po chodniku.. nahoda? neviem. takychto "nahod" sa mi stalo uz milion.
mne sa to často stáva s blízkymi ľuďmi napríklad mi napadne, čo by si asi tak pomyslel ten človek v mojej situácii, no a po chvíľke mi dotyčný/-á zavolá, že ho napadlo presne to isté.. často úplne náhodne, ani nevie, čo v tej chvíli robím/ kde som...
ja som to davno pripisovala nahode, ale pred priblizne rokom som zmenila nazor... zacali sa mi diat veci, ktore sa mi nepacili, ale uvedomila som si, ze vsetko sa to muselo stat aby som sa nieco naucila, posunula sa dalej a stala sa tym, cim som dnes. Neviem vsak ci je to skutocne tak, ale mam pocit, ze cely nas zivot je riadeny osudom, akoby nastaveny tak ako ma - ale ake to ma cely vyznam, preco je to tymto sposob riadene, to neviem
hej. napríklad vykračujem si dva dni pred Vianocami po Auparku s týpkom, s ktorým som sa chvíľu riešila čerstvo po tom, ako som sa rozišla s priateľom. Celý čas sa len modlím, aby som ho nejakou skurvenou NÁHODOU niekde nestretla. Týpek odíde, ponáhľa sa do práce, ja sa ešte motkám po obchodoch a koho nevidím pred sebou? No môjho frajera, vtedy sa mi tak pozrel do očí, že som temer spadla z nôh a jediné, čo som si uvedomovala bolo to, že on je ten pravý srdca môjho šampión!
No urcite ja som uz dvakrat mohol byt mrtvy co o tom viem iba ja. Raz ma skoro zrazilo lietadlo neuveritelne ale ano, na dlhe pisanie ale v kratkosti, bola let. akcia som elektrikar, zapajal som el. skrinku pred hangarom ked sa jednemu typkovy na cmeliaku zasekol plyn a palil si to priamo na mna, bol tam hluk a odskocil som v poslednej moznej chvyli do hangaru a on tam vsetko rozflakal kde som stal.
Druhy krat som mal skontrolovat trafostanicu ci je ok prisiel som k nej a cosi tam iskrilo ale boli zatvorene vratka a kolega hovoril aby som otvoril a pozrel sa co to iskri a mne ako keby nieco hovorilo ze to nemam robit, povedal som mu, podme radsej dalej a pockame na dalsieho kolegu, ked sme sa vzdialili neskutocna rana a dym, vsetko to tam buchlo a vsetko bolo roztrepane.
Takze urcite na tom nieco je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a niektoré veci niekedy do seba zapadajú/nadväzujú na seba tak, až sa z toho smejem
si radšej užívam každý moment životný. :happy:
Druhy krat som mal skontrolovat trafostanicu ci je ok prisiel som k nej a cosi tam iskrilo ale boli zatvorene vratka a kolega hovoril aby som otvoril a pozrel sa co to iskri a mne ako keby nieco hovorilo ze to nemam robit, povedal som mu, podme radsej dalej a pockame na dalsieho kolegu, ked sme sa vzdialili neskutocna rana a dym, vsetko to tam buchlo a vsetko bolo roztrepane.
Takze urcite na tom nieco je.