mozog kedze mozgova tekutina ma zvyseny tlak a tlaci ti na hlavu... to je ta normalna ale pri migrene to je horsie tam moze boliet len jedna polka hlavy atp
@0 no predstav si, ze mna boli hlava nonstop 24h denne uz 3 roky a nic to nedokaze zmiernit ani na chvilu... podla lekarov u mna za to moze hlavne problem s krcnou chrbticou + mam posunutu platnicku v chrbte + nevyliecitelna porucha prekrvenia /nasledny nedostatok kyslika v tkanivach/ + neustaly stres...
zrejme nervy su podrazdene, bez nich by to bolet nemohlo. vacsinou su to mozgove blany alebo cokolvek to je okolo sedej hmoty, alebo cievy alebo vzduch pri zmenach tlaku.
ja mam diagnostikovanu klasicku jednostranovu migrenu s aurou, stale sa mi to zhorsuje, mam super tabletky.. ucinok rovnaky ako extaza o 3 tyzdne idem na CT tak sa mozno dozviem, ze co tam boli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja mam diagnostikovanu klasicku jednostranovu migrenu s aurou, stale sa mi to zhorsuje, mam super tabletky.. ucinok rovnaky ako extaza o 3 tyzdne idem na CT tak sa mozno dozviem, ze co tam boli