Je to hlúpe, potláča to invididualitu, deprimuje šudentov, vyrába zubytočné náklady škole a... a vlastne nech si robia co chcu na mojej skole uniformy su a co bude zo statnymi to mi je srdecne u
mne je to vlastne uz vcelku jedno. iste to ma svoje vyhody aj nevyhody, ja osobne, za mojich skolskych cias, by som nechcela nosit uniformu, na druhej strane, deckaby si aspon zvykli na isty formalny odev a nevideli by slusne oblecenie prvykrat na stuzkovej
Chod do pice s Japonskou/Ganguro uniformou ale proti normalnej japonskej uniforme nemam nic, ale pokial k tomu pridas tu ganguro picovinu... najradsej by som takej babe pleskol nech sa uvedomi - -
ci je zima, teplo, prsi...cierne poltopanky, pancuchy, sukna, sveter, kosela, kravata...ani sal, ani nausnice, ani naramky-nic. %x do tyzdna stale to iste
Ganguro alebo tiez aj Mamba, je to to iste co sa tyka mody... sa strka aj do skolskych uniforiem, v podstate cokolvek moze byt strcene do japonskych skolkych uniforiem, nemaju pravidlo ze by ziak nemohol chodit wo svojom vlastnom obleceni, ale musi to byt podla skolskych noriem.
Japonske dievcata su pekne ale niektore ich mody su retardovane.
A ked uz tak, nedawaj tak zveliceny obrazok a pod to napises ale bez toho - -
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ak by baby nemuseli nosiť sukne, tak v pohode
Deti baví už len nebavenie a individuálne pôžitkárstvo, načo sú ti uniformy, keď rebélia šliape stále viac na podlahu.
je mi zima? smola, nemôžem si dať o jednu vrstvu viac.
nie je to môj strih a napríklad na bokoch je mi to voľné a na stehnách úzke? smola, nemôžem si dať iné nohavice.
fakt nechápem, ako môžu niektorí predpokladať, že im v tom určite bude tak isto dobre, ako keby si to vybrali sami.
@marleymt Jasne ze ANO sak kukni na obrazok , ani vystrih to nema , tak aspon suknu k tomu
ale zasa obliekat deti ako jedno stado...
a to červené na ruke mala len hlavná postava to už bol doplnok čiže bez toh
ešte dajakú chalanskú treba vymyslieť napr
ale to by už bolo asi moc
ale nohavice sú fajn
Obliecť si toľko na to doobedie tú uniformu mi problém nerobí. =p
Chod do pice s Japonskou/Ganguro uniformou ale proti normalnej japonskej uniforme nemam nic, ale pokial k tomu pridas tu ganguro picovinu... najradsej by som takej babe pleskol nech sa uvedomi - -
Dnes uz viem co je to nosit uniformu a ked ju po roku tu vyzleciem, nechcem ju uz nikdy v zivote vidiet
suhlasim s @anzu
ci je zima, teplo, prsi...cierne poltopanky, pancuchy, sukna, sveter, kosela, kravata...ani sal, ani nausnice, ani naramky-nic. %x do tyzdna stale to iste
hned by vas to preslo
a čo je na tej uniforme "ganguro" ? lebo ak myslíš tie veci na nohy + rukáve tak to som tu už písal že "ale bez toho"
a potom to je obyčajné sako+kravata+sukňa... a to je podľa mňa pekné
Ganguro alebo tiez aj Mamba, je to to iste co sa tyka mody... sa strka aj do skolskych uniforiem, v podstate cokolvek moze byt strcene do japonskych skolkych uniforiem, nemaju pravidlo ze by ziak nemohol chodit wo svojom vlastnom obleceni, ale musi to byt podla skolskych noriem.
Japonske dievcata su pekne ale niektore ich mody su retardovane.
A ked uz tak, nedawaj tak zveliceny obrazok a pod to napises ale bez toho - -