Aaaa nie, naozaj už nechcem... v poslednom čase je tu taký trend zakladať debilné diskusie a myslím že tým sa znižuje úroveň portálu... (mám na mysli hlavne jahodu,barbizonku, barbiencku, love4ever a luciu-alebo je to jedna osoba?)
@bonita@15matka14 of course. Myslienkovy smer neplnoletych, ktory si myslia ze sex v obdobi napoly rozvinutych fyz. predispozicii je vcelku fajn a potrebny. Hrdina je plny idealov ale spolocnost ho zavrhne. Vyclenuje sa z nej a upada do depresii.
jak ona je taka ... az ma to boli! :/ za 13rokov ma bude srat este aj jej decko co si teraz vyk... . nic proti dievcatam co sa chcu milovat so svojimi laskami ale co taka p... moze o tom vediet: ze som pripravena. proste p... ktora potrebuje machrovat pred kamoskami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
aspoň sa mám e s Paťom na čom smiať
Anoo anooo chcem !
Pribeh sa konci tragicky.
Motiv :falosna laska, nadrzanost neplnoletych
už dávno som sa nesmiala ako teraz,neuč sa toľko prosím ťa a nejedz na večer! za pochopenie ďakujem
nezabudni si strčiť ruku do hovna pre šťastie
ale to už odbieham od témy