3ka je od veci, lebo republika tu je... jasné že to tu nie je dokonalé, ale 4tá možnosť je najbližšie k mojmu postoju... zo socializmu by som určite bral väčšiu rovnosť v príjmoch
Tam kde sa piesok lial, taratara taratara a kde sa sypal vodopád, taratara taratara... Možno by to šlo zmeniť, keby sa vymenila všetka háveď vo vedení.
@pravnik Čomu si neporozumel? Tá "3ka" je v zmysle ponechať republiku, no so zmenami.
Takže si myslím, že nie je od veci ..apropo možno práve tá možnosť je najbližsie k možnej realizácií.
Tí, čo hlasujú za totáč, sú spravidla pomätenci, alebo nevzdelaní kindernazi, ktorí ani nevedia, o čom hovoria a nechali sa obalamutiť už klasickými sľubmi (dobre známymi spred zhruba storočia) extrémistického demagóga, ktorý si vybral určité etnikum a na jeho démonizácii postavil celú svoju kampaň.
Žiaľ, takéto zastrájanie sa, skandovanie hesiel a symbolika má priam hypnotický účinok na masy. Je dobre známy koncept, že "najmenej tolerantný vyhráva". Preto sú mnohí, vrátane mňa, zdesení z takýchto výsledkov prieskumu; stačí, aby aj desať percent obyvateľstva vyznávalo takéto pokrútené predstavy zamindrákovanej myslio "pôde, rase, národe" atp., a majú potenciál strhnúť zo sebou aj ten zvyšok.
Tym ktori chcu navrat k socializmu, by som dal ranu po tych hlúpych tupých hlavach! pozrite sa na uroven krajin kde vstupila ruska noha a pozrite sa na uroven krajin kde ruska noha nevstupila. Do Rakuska rus nevstupil a dnes su rakušaci na vyssiej urovni ako my, a pred vojnou boli rakušaci zaostalejsi. Vdaka Rusom ma dnes cely vychodny blok o 2/3 nizsiu zivotnu uroven ako zapad, a v rebricku EU sme na chvoste co sa tyka platov a zivotnej urovne. Pozrite kde je dnes zapad a kde su krajiny vychodneho bloku ktore budovali socializmus. Rusi znicili a zotročili nasu krajinu, rus nikdy nepriniesol modernizaciu, pokrok a rozvoj. Tam kde prisiel rus vzdy bola chudoba a tupota, ale hlupe komunisticke ovce to nikdy nepochopia. Československo bolo pred 2. svetovou vojnou 3. najvyspelejsiou krajinou europy! Nebyt socializmu tak dnes sme vyspela europska krajina.
Zlodeji si len predavaju stafetu od komacov cez meciarovcov, dzurindovcov k ficovcom, inak to v tomto state nebude pretoze sme zvyknuti drzat hubu a krok.
Vcera si si zvykol na tri rany bicom, zajtra si zvyknes na pat. Zial, chyba nam temperament a presvedcenie na to aby sme tu spravili revoluciu a vlada typu Radicova v praxi nevydrzala ani dva roky.
Tým mojím označením som nemyslel nastolenie diktatúry, ale vymenil by som väčšinu politikov a do vlády by som postavil inšie politické strany, v žiadnom prípade nastolenie rozdielneho štátneho zriadenia.
ano a podobalo by sa to socializmu viac ako tomuto ale proste by to bol taky torpedizmus uz keby to muselo mat nazov no a bolo by nam seckym dobre teda ak by nas niekto podrzal lebo je jasne ze si nemoze nikto na svete povedat ze "ja spravim novy rezim a jebem na nich" zajebali by nas ako mravce to je problem ! mozno ani politici co tu su niesu az take svine ale proste im neni dovolene to co by chceli tak robia to co im kazu
+Zabudol som - Urcite rozsiahle reformy v zdravotnictve, inak mi to nejako nevadi keby ostalo vsetko tak ako je az do konca mojho zivota, nie preto ze by som mal pocit ze je to spravne, ale preto ze mam pocit ze uz som si zvykol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Takže si myslím, že nie je od veci ..apropo možno práve tá možnosť je najbližsie k možnej realizácií.
- fail.
Inak súhlasím s @Ryu4 .
Žiaľ, takéto zastrájanie sa, skandovanie hesiel a symbolika má priam hypnotický účinok na masy. Je dobre známy koncept, že "najmenej tolerantný vyhráva". Preto sú mnohí, vrátane mňa, zdesení z takýchto výsledkov prieskumu; stačí, aby aj desať percent obyvateľstva vyznávalo takéto pokrútené predstavy zamindrákovanej myslio "pôde, rase, národe" atp., a majú potenciál strhnúť zo sebou aj ten zvyšok.
Vcera si si zvykol na tri rany bicom, zajtra si zvyknes na pat. Zial, chyba nam temperament a presvedcenie na to aby sme tu spravili revoluciu a vlada typu Radicova v praxi nevydrzala ani dva roky.