preboha.... ako dobre ze sa chce opýtať...ale nemyslím si že ja som v tom veku bola tak jebnutá...a väčšinou staršia kamarátky alebo spolužiačky sa pochválili
niekoho bolí, niekoho nebolí..to zistíš keď dostaneš..a kedy? keď sa ti to všetko natoľko vyvynie že sa to bude dať..chápeš nie? takže to nikto nevie že kedy
No v 12 či bolí? vypočítaj si.. podla toho koľko chceš ešte žiť, totiž Boh potrestal ženy a rozložil im to na splátky-mesačne, ak budeš žiť krátko tak ťa to bude boleť jak sviňa..
ale nie.. no skús pobozkať žabu, vtedy dostaneš krámy..
@purenarcissism Tak ja som od nejakých šiestich rokov vedela,že existuje niečo také ako sex a dovtedy som si myslela,že deti nosí bocian Ach my dnešná mládež
Ale neviem,čo si o tom musí myslieť môj malý brat,že ako sa mamke ocitlo bábätko v brušku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@hardonova nechápem,ako si môžeš myslieť že mi vieme odpoveď...
nenávidím keď si malé sprosté,priam debilné decko uvedie vek dospelého ....
kdeže. to šteklí.
to je dost geneticky dane kedy to dostanes ked mate priemerny rodinny vek 15 tak to mas este cas.
a hej boli to. ale nic smrtelne.
ale nie.. no skús pobozkať žabu, vtedy dostaneš krámy..
asi budem žiť veľmi krátko
Ale neviem,čo si o tom musí myslieť môj malý brat,že ako sa mamke ocitlo bábätko v brušku...