ani nahodou..... uz niesom na rozpravky dlhoooo....a harryho i s fotrom moc nemusim uz od prveho dielu....mozem kludne povedat ze s prveho trileru harry poter mi bolo do smiechu a kategoricky som zavrhol cely film a v ziadnom pripade by som si ten film dobrovolne nepozrel...Ani ked bude mat milion casti....
ako že sa to u nas neplanuje vysielať? ved toho je plne kino... išlo to ako predpremiera v stredu potom včera dnes to ide tiež xD ... neviem v našom kine to ide stale ... neviem či som ta zle pochopila alebo čo ...
šestka kniha sa mi veľmi páčila, ale potom ako tu čítam reakcie začínam váhať či na to pôjdem do kina. Predsa len- mne sa najviac páčila jednotka a nasledujúce diely mali len klesajúcu tendenciu. A na knižku sa film v žiadnom prípade nechytá
idem v pondelok..juchuuu .. po dvoch rokoch do kináááá aj to sa musím trepať do BB do Europy, lebo nám zrušili kino, kvôli NAŠEJ Europe, ale tú nechcú stavať, lebo tam našli pár kostí......aaach, to je geniálne toto mesto
neviem , všetci pišu ake je to zle (skoro všetci) ale ja to považujem za najlepší diel . V zahraničí to už hned prvý den lámalo rekordy tak.... ... to je vec názoru
dnes som bola, aj s mačkou ( @mashenka ) a ďalšími 8 super ľuďmi.. a aj keď ten film nebol zrovna najlepší aký som kedy videla (ale vtipné to bolo dosť , bolo tam strašne super
Bol to jeden z naj dielov Harryho Pottera! U mna asi žiadny diel neprekoná jednotku kde bol ten čarodejnícky svet taký očarujúci a krásny! Ale Polovičný princ bol fakt super
Aj humor sme sa celá sála smiali aj na vlastnom smiechu a tak fakt to bolo super Wááááááááá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
najhorsi diel
- po päťke nie som ochotná vyhadzovať peniaze za niečo, čo režíroval Yates
- nevydržím sa dve hodiny pozerať na Radcliffovu mimiku ála žalúdočné kŕče
- WarnerBros. zverejnili dobrú polhodinu ukážok, prakticky celý film
- okrem útoku na Millenium Bridge ( ) tam nie je ani jedna dobrá scéna
- NEHORÁZNE domrvili moju milovanú kapitolu z knihy
Aj humor sme sa celá sála smiali aj na vlastnom smiechu a tak fakt to bolo super Wááááááááá