Caute,chcel by som sa opytat aky typ/znacku obuvi oblubujete.Ci su to nejake Nike,Adio alebo Dr.Martens Neviem ci som dal temu do spravnej kategorie ale tak co uz.
ja znackove veci moc nemusim podla mna je to plitvanie peniazmy nakolko sa denno denne presviedcam ze clovek naozaj plati len zato aby dobre vyzeral ale nikoliv aby saq dobre citil ale co sa tyka obuvy tak reeboky lebo len tie vedia spravne odhadnut tvar mojej plochej nohy
Ja mam teraz bielo sivo cierne starheightky,a cierne adidasky,ani ja netrpim na znacke,hlavne nech su pohodlne,pekne a nech sa za tyzden neodtrhne podrazka
mne je to jedno lebo aj tak mi všetky vydržali 2 roky bez ohladu na značku ,adio som mal asi 3 ,majú pekné boty niektoré ,potom som mal conversy ,tá značka bot kde je hiezdička ,tie boli popiči ,na zimu mám kulty, tie boty mám už 4 roky a nič im nieje, teraz nosím pumy a rozpadajú sa ako všetky sk8tové botičky
Tak mne boty su uplne ukradnute lebo ci mam Nike alebo adidas alebo ine znacky globe alebo tak vzdy vydrzia len urcitu dobu tak naco zane vyhodit tolke peniaze?
tag vacsinou sk8 boty...teraz sa mi ich doma vala 6 parov...a co sa tyka farby,tag jednoznacne cierne.aj ked niektore mam cierne s nejakou,ale ta tam je len v malom mnozstve
VANS No skool cierne zo vseliakymi farebnymy bodkami som spokojna aj z cenou (45eur). a este dalsie VANS Hallie tie su sede a tiez su super mam ich uz rok a drzia stale a este mam aj ADIO ale tie mi moc nevydrzali(bola som v nich na OCAPE) . Podla mna sa najlepsie nakupuju boty v Parndorfe ked su zlavy kupis pekne za dobru cenu a hociaku znacku
No ja mam najradsej dc...jednoznacne su najpohodlnejise a najbrutalnejsie topanky....potom sa mi este lubia circa...teraz maju premakane topanky takisto...a kombinacia farieb ciernobiela...cervenocierna alebo take daco...nemam rad ked maj cisto 1 farbu, alebo zase viac nez 3 farby..asi tak
Mam jedne Steely, roztrhla som nedavno conversy, + jedny botasky co som si vychytala na rysoch, tkore beriem znicit do lesa alebo podobne- tie uz prezili vselico, a furt ich iba operiem, a su ako nove + je to ciste pohodlie v nich.
A tuzim po ciernocervenych adiacoch,kto vie o nejakych, cislo 37, cakam
A co sa tyka farby- cierna, cervena, cerveno cierna
A neuznavam ziaden Pike, Adihaš ani nic podobne mozno je to kvalitne, ale ja nic, co ma na boku velku fajku nosit nebudem
Najradsej mam nike. Mal som uz nike rollin, nike air cringe, nike dart IV, nike running air zoom + (tie boli najdrahsie 4290 Sk, ale aj najlahsie, najlepsie odpruzene a najpohodlnejsie). Momentalne som si vsak kupil sk8 nike 6.0 air zoom oncore za 2990 Sk. Proste kazdych 6 mesiacov iba NIKE!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
potom su to NIKE i ked nemam ale tie Remarks mam a su v celku slusne za tie penize a aj pohodlne
VSetko, co sa mi paci...a hlavne nech su tenisky biele, modre abo cierne...(ale mala som uz aj rozne ine nie velmi oekne farby )
Dneska som si akurat kupila biele take cacane
Miroo: nevidel si am nakupovat, ked sa to pytas
Ja mam teraz bielo sivo cierne starheightky,a cierne adidasky,ani ja netrpim na znacke,hlavne nech su pohodlne,pekne a nech sa za tyzden neodtrhne podrazka
...a sympaticky chlapci s peknymi topankami maju u mna male bezvyznamne +
NIKE AIRMAX NEVIEMAKYROCNIK = Tak tie toho už prežili fakt dosť a furt držia
A tuzim po ciernocervenych adiacoch,kto vie o nejakych, cislo 37, cakam
A co sa tyka farby- cierna, cervena, cerveno cierna
A neuznavam ziaden Pike, Adihaš ani nic podobne mozno je to kvalitne, ale ja nic, co ma na boku velku fajku nosit nebudem