Boxerské,športové,streetwear či nacistické značky??
Chcela by som vediet,čo si myslíte o niektorých značkách,ktoré v podstate ani neviem zaradit..Su to napriklad: Lonsdale, Everlast, Fred Perry ,Hooligan, Ben Lee, Ben Sherman, Thor Steinar, Umbro, Pitbull, Bad mad a iné... Určite chápete ako svoju otázku m
everlast a longsdale sú len boxerské značky, nič nacistické na nich neni len si ich privlastnili podobne ako bomberu...ben sherman má tuším niečo spoločné s RAF a Umbro je futbalové oblečenie...thor steinar je podla mna nacistická značka, ostatné nepoznám
Thor Steinar je normal znacka, len par zhulenych afakov videlo runy, tak si povedali ze su to nacisti a blaaa blaaa blaaaa. Normalna znacka to je, len pre niektorych to bude "nazi". To potom mozme povedat, ze KCERO je antifasisticka, lebo povacsinou afaci maju tie sracky od nich - podme ich zrusit nie? Btw keby niekto chcel vediet preco TS sa nijako nebrani oznaceniu nazi, tak odkedy zacala ta kauza, tak ich zisky stupli a niekolko desiatok percent ako pred nou a boli by blbi, keby nieco povedali a ohrozili svoje zisky.
Hmm, TS ale tusim vlastni clovek, co je pravicovy extremista, cize tam sa o nacistickej znacke da hovorit. A tusim Steinar je pomenovana podla nejakeho glorifikovaneho fasistickeho velitela.
Thor je boh vojny so severkej mytologie to je pravda aj runy su odtial a nacisti sa nimi dost inspirovali aj to je pravda. Dokonca sa nacisti inspirovali aj Nietzschem aj ten bol rasista? Firma Hugo Boss sila uniformy pre SS aj to su nacisti? Firma co navistom dodovala cyklon B existuje pod inym nazvom doteraz a na 80% od tej fimry kupujete lieky aj to su nacisti?
Kurva ale ich je, ze? Sak vlastne ani vojna neskoncila, oni su tu stale... dpc vyhubme ich, zrusme ich! Ach dpc nikdy nepochopim... Btw vraj TS podporuje vznik 4 rise, aj to som pocul - dokaz? Nikde nie je. To iste mozem povedat o BIRDZ.sk ze je to krytie na pranie spinavych penazi a vlastne je to regrutacne stredisko al kaidy... huu a teraz to tu podme zrusit nie?
Pershing363: hej je draha, ale raj aj kvalitna aspon co som zatial pocul. Takze radsej si kupim jednu taku ako kazdy mesiac kupovat nejaku za 500SK...
Chabez pekne Aj ked si sa asi chcel opytat ci bol nietzsche nacista. Je mi to dost jedno, jeho filozofia je zaujimava.
A ci je ta znacka taka alebo inaka je mi tiez dost uriti... Buduci tyzden idem do hofu pre par veci TS s kamaratom, aspon mozem beztrestne bit antifakov Ved si zacnu oni
Logo Thor Steinar je vytvorene z Tyr-runy, ktora je znama ako "runa smrti" a Gibor-runy, ktora znamena „vlci anjel". Podla boha Tor z mytologie symbolizuje Tyr-runa boj a akciu, nacistami bola tato symbolika pouzivana predovsetkym na vyznamenavanie. V risskych skolach a 32. divizii SS "30. januar" bol symbol „vlcieho anjela“ pouzivany ako symbol narodneho odporu...
Ja osobne si myslím takisto,že lonsdale,umbro ši everlast su normalne značky,ale neverili by ste kolko sa najde pičusov,čo nadavaju na to,že tieto značky dnes nosia aj normalni ludia.. a thor steinar...hmm...neviem čo si mam o tej značke mysliet,ale nerada by som si asi niečo od nich obliekla..ide o to že stranka gangshop.cz ma dost zmiatla v tomto,pretože su tam aj značky lonsdale a everlast a pritom ta stranka je dost boxeristicky a nevludne vyzerajuco založena..takže skuste pozriet a povedzte svoj nazor,inak zatim dakujem...
...lol... dost malo z tychto znaciek je fasistickych ako to vy nazyvate... tieto znacky s oblubou nosili praví Oi!punk skinheadi a tym ze tupi ludia vydeli vyholene hlavy a nazvali ich nepravom nackovia tak uz to je teraz nacisticka znacka??? tie znacky dlho patrili ku skínom a nacisti si ich od nich len prebrali ako v podstate vsetko okrem ich protirasistickemu nazoru a rozumu v hlave
aaaa Antropofobia len tak pre info aj streetwear.sk ponuka veci tychto znaciek ..a stranka vyzera ludsky tak nech sa paci inac gangshop.cz vyzera kruto
oo Thor Steinar neviem toho vela tak som sa neozyval... aaaj ked najradsej vidim v nasom meste tucnu ciganku s mikinou LONSDALE ..to ma vie velmi ftipne naladit
Viem viem,aj streetwear poznam a ta stranka je teda o dost mierumilovnejšia ale aj tak,proste nechcem aby si niekto o mne myslel že som daky nacek alebo čo...
muehe...mnee sa vrati brat zo skoly z anglicka v patek aaa sa ma pytal ci mam rad znacku Lonsdale.. taak ma nejak fajn oblecie...pre niektorych ludi ma oblecie za "nacka" aaale naco nam su nazory ludi ktorych si nevazime ze,??
Hej hej tak to neznašam.. už dlhšiu dobu si zhanam jednu bundu lonsdale ale na streetwear napriklad stoji okolo 2899,na inej stranke zas 2450 a neviem či poznáš Stopu v Puchove,tak tam ju mali za 2150 ale mali len jednu a objednat by sa dala až v january a aj to nevedia isto,takže neviem čo mam robit... A navyše som si čitala dake komenty tejto značky na jednom fore kde sa daky "nackovia" hrozne rozčulovali,že punkači im prebrali modne značky a ako ich to vie hrozne vytočit,radšej nechcem provokovat,ale zas ta bunda je škotske karo a to je predsa punkove tak ja neviem už ozaj...
noo taak taa bunda vyzeraa doobreee.. :.. jedine co nackom prebrali je rozum z hlavy.... .... mnoo aa tam to nieiej ze neka brutal lacnejsie..tam musis trafit dobru zlavu...lebo mas tam velku konkurenciu..tak hadam aspon ponozky mi donesie.
Sent: hej hej tak som to chcel, len som mu jaksi v tej rychlosti skomolil meno aj celu vetu...
weeman: pokial ja viem, tak runa tyr (T) znamena duchovne vitazstvo, vecnu premenu a stastie a potom runa sol (S) ktora znamena vitazstvo a je runa bojovnika.
Antropofobia: a co ta trapi, ze ta ma volaky looser za nacka? Mam pici. Nacek nie som bodka. Ked je niekto jebnuty, tak je jebnuty a nepomoze mu nic.
To vies kto chce psa bit paliu si najde... Ale tak kedze si baba tak sa na teba zrejmu budu ajurat tak skared pozerat (i ked u tych vymetenych hlav clovek fakt nikdy nevie)
lonsdale alebo umbro je uplne bezna znacka podla mna. V UK to nosia uplne bezni ludia...Bohuzial je to tak, ze tieto znacky casto nosia z roznych dovodov "nacisti" a preto je to s nimi dost casto spajane...
Thor steiner - o tom uz by som pochyboval, a nikdy by som si to na seba nedal...aj ked treba povedat, ze vacsinou tie vyrobky co maju, su fakt pekne...len to ta znacka kazi
TS su nackovia, thor podla severskej mytologie kladivom drvi nepriatelov (cize pre nackov "nearijcov") a steinar je meno jedneho z generalov SS. takisto aj jedna zo znakov T, taka cudna vlajocka, nebezpecne pripomina farby nacistickej vlajky. a pozrite si napriklad aj nazvy kolekcii, odin, valhalla a podobne nezmysly
Amrafel: thor, odin, valhalla, ragnarok to vsetko je spojene so SEVERSKOU MYTOLOGIOU. Co s tym maju nacisti? Ja tiez poznam seversku mytologiu a teraz som nacek alebo co? A ako si nackovia interpretovali(alebo interpretuju) veci je vec cislo 2 (vid uz spominany Nietzsche).
Btw co mate stale so Steinarom? Napr:
Steinar Hoen - norsky skokan do vysky
Steinar Nilsen - norsky futbalovy manazer
Steinar ´Bastessen - norsky politik
Odd Steinar Holøs - norsky politik
a bola ich tam kopa politikov, spevakov, historikov, atd ale ziadneho nacistickeho generala som nenasiel. Skusil som google, wikipediu a dokonca aj stranku o nurinberskych sudoch ale ziadny steinar nebol. Tak mi sem niekto hodte link na to, lebo zatial je to v rovine JPP (jedna pani povedala) a na to sa mozem akurat tak vyjebat.
Fakt uz mi tieto nazory lezu na nervy, kazdy co si oblecie nieco kvalitne (hociktora z vyssie spominanych znaciek) tak je autoamticky nacek.
ano, ja viem ze to je spojene zo severskou mytologiou, a prave o nu sa nackovia opieraju, v nej hladaju vzor. a steinar v norimberskom procese nebol sudeny, pokial viem, tak padol v boji proti sovietom, jeho armada mala prist na pomoc napadnutemu berlinu
Amrafel: nacisti sa opirali o vselico, a prekrutili toho tiez vela a teraz to znamena, ze tie veci, myslienky su zle? Tie tu boli uz pred nacistami, a su tu aj dlho po nich.
Ludia,zda sa mi,že to riešite až moc do hlbky.. Ale dakujem za každy koment..dospeli sme teda k zaveru,že lonsdale,umbro či everlast su obyčajne športove (boxerske) značky oblečenia ktore bežne nosia obyčajni ludia,nezaradujuci sa do istej skupiny... thor steinar je tažko riešit,lebo nikto z nas nevie presne ako to s nim je,ale zhodneme sa na tom,že aj ked maju niektore veci pekne,radšej to nebudeme riskovat.. Tak a teda tie ostatne značky? Nikto o nich nič nevie?
Kto ti tu jebe? Sa neuč vyjadrovat... poprve nikto nepovedal,že su to nacisticke značky a podruhe by si sa čudoval/a,kolko "nackov" by sa s tebou aj pobilo ak by si mal/a niečo od thor steinar napr. tak sa tu nerozčuluj hned,ty mudra...
.. kto neveri, nech neveri, chavez nech si TS nosi kludne aj nadalej.. podla mna je TS predovsetkym znackou, podla ktorej je mozne identifikovat jej nositela na 99% ako idiota. preto ju nosi kazdy nacek a miky mora.
nech znacka patri k hocicomu, ide o to , ze je to bezne vidiet oblecene na tych kkt, co si myslia, ze su silni ked zmlatia zenu a kricia nejake urazky a neustale dokazuju svoje eh eh (neviem ci to mozem nazvat tak) IQ.
historiu presne nepoznam, napr. v UK sa Londsdale nosi ako uplne bezna znacka, a tu sa to nejak metamorfovalo do inych rozmerov..
Tikalok: pekna afacka stranka bohuzial to nie je doveryhodny zdroj. To je ako keby predstavitelia Ferari mali na svojej stranke reklamu kde tvrdia ze Lamborgini je lepsie...
Btw TS nenosim, ale poznam ludi co ju maju a od nackov maju daleko
ja neviem ci je to doveryhodny zdroj.. ja do vnutra tej znacky nevidim a myslim, ze ty tiez nie, nemam pravdu?
ja by som TS aj tak nenosil, pretoze:
1,oblecenie od nich sa mi nepaci
2,TS je pre mna predovsetkym poznavacia znacka nackov a ci sa ti to paci alebo nie, 99% jej nositelov by som mohol kludne oznacit za nacka alebo prinajmensom aspon za rasistu, tupeho chuligana, cloveky , ktory doma onanuje pri pohlade na baseballovu palku a zeleznu retaz. a s takymito ludmi prilis sympatie nezdielam
Lonsdale - britská boxérska značka, nosil od nich veci aj Mike Tyson (to je tvrdý nacista...)len sa nemeckým náckom zapáčilo to NSD v strede, viete, tým "strašne ortodoxným" to pripomína NSDAP, dokonca som počul, ža sa vyrába aj LoNSDAPle
Everlast - americká boxérska značka
Fred Perry - Perry bol britký tenista, túto značku začali nosiť najmä britskí chuligáni a rozšírila sa aj medzi skinheadmi(tými nenazi)
Hooligan - no tak to je vyslovene značka dutých hláv, čo dodať..chodiť na fudbal pobiť sa...
Benlee - ďalšia boxérska značka...
Ben Sherman - úplne normálna drahá značka ako LaCoste, Hilfiger a pod. akurát, že ju v británii preslávili Mods a Skinheads - opäť žiadni náckovia
Umbro - čiste športová značka, akurát každý chuligán má potrebu mať umbro ladvinku...
-ani jedna z týchto značiek nieje "nacistická"
Bad mad - vôbec nepoznám, neviem
no a k TS...kontroverzná značka, ale to, že ju má niekto na sebe, ešte nemusí znamenať, že je neonacista. Vyslovene by som za nazi značku považoval skôr Pitbull, Troublemaker, Pretorian...
Ale all in all, celé toto škatulkovanie podľa značiek je chujovina. Malé debilné decko si kúpi Lonsdale alebo TS alebo bár čo z tohto zoznamu, oholí si hlavu a myslí si jaký je šéf, pritom je to tupý koko*...bohužiaľ, na Slovensku je to tak, medzi skínmi a náckami už nikto rozdiel nevníma, všetko čo nieje košer je nacistické ale naopak všetci bordelrobiaci lavičiari sú strašne svätí...vedte nás k anarchii ó huliaci bratia!
Btw, vytvorte si diskusiu, kde budete riešiť, či je šachovnicový opasok emo alebo ska alebo sk8...tiež bude duchaplná, nech škatulkujeme ďalej.
rozoberať značku oblečenia a podľa toho posudzovať rasisticke a fašisticke myslenie ľudí ktorí ho nosia ? wake up! Nejde o to čo ma človek na sebe ale čo ma v sebe
Tikalok: nie nevidim a preto, kedze sa nepreukazolo, ze by potporovali vznik 4.rise ako sa vravi ani nic podobne, tak to berem ako normalnu znacku. Co sa tyka nosenia, tak zatial som ani ja nevidel od TS nieco co by sa mi zapacilo, ked najdem uvidim a poznavacia znacka je kktina na entu.
Ludia dik za pochopenie naozaj... Išlo mi len o to,že vela z "náckov" hrozne pindaju na to,ked niektore zo spomynanych značiek nosia "bežní ludia" a najradšej by ich snad prizabili...A dalej,vela z tychto značiek sa nachadzaju napr.na normalnych mierumilovnych strankach s ponukou predaja alebo propagacie ale najde sa aj dost stranok,ktore su vyrazne "nackovsky" riešene...A po tretie,ked sa vam to stale zda rovnako prijebane ako riešenie či je kockovany opasok sk8,ska emo či aky,tak stači aj priklad Tikaloka ktory sem napisal jednu stranku a teda tito ludia,čo ju vytvorili a podielaju sa na myšlienkach na nej (a je ich celkovo zrejme vela) by tuto otazku určite nepokladali za taku neduchaplnu a nezmyselnu,teda važeni "mudri" priatelia fuck off...
Ano pindajú, ale s ich dutými hlavami nič neurobíme, jedine ich tak porozbíjať...to máš proste klasicky nacistickú vlastnosť, privlastniť si niečo a vyhlásiť to za svoje. Počnúc filozofiou, pokračujúc nábož. symbolmi, hudbou a dnes končiac oblečením. Proste prekrútia všetko. Keby vyrobia lízatko, na ktorom by nejaký idiot videl nejakú ryhu, ktorá z 0.1% vyzerá ako keltský kríž, tak na druhý deň lízatká lížu všetci slovenskí náckovia, na ďalší deň Ľudia Proti Rasizmu vytvárajú internetovú stránku o tom, aké sú lízatká popretkávané fašistickými mýtmi a v priebehu týždňa by bolo lízatko zapísané medzi protizákonné symboly propagujúce hnutia smerujúce k potlačeniu práv a slobôd...
A ĽPR tiež niesú v norme, im to už nadobro hrabe. Človeka zrazí auto, a ak to videl niekto z ĽPR, tak zajtra môžme v Novom Čase očakávať článok o tom, ako 20 holých lebiek zmlátilo človeka... ako keby boli oni lepší
A sry ale nemusíš sa hneď rozčulovať, nečítal som komplet celú diskusiu a podľa tohto: "Chcela by som vediet,čo si myslíte o niektorých značkách,ktoré v podstate ani neviem zaradit..Su to napriklad" mi to pripadalo ako každá druhá diskusia, čo sa tu zakladá, a rieši, aké je EMO kktina, aký je metal kktina, aký je hip hop kktina a či sú 4XL tepláky dostatočne rapové a pod...proste trus.
Ok aj ja ich mam za blbov,ale cielom tejto diskusie to vobec nebolo...fajn,máte pravdu ale povodne som chcela počut o inych veciach,tiež si možem povedat je to jedno,nackovia si to aj tak len privlastnili a ja ich može bozat ale proste ja sa nechcem s nimi bit.. Chela som len vediet či sa vobec niekto nad tymto zamyšla alebo sa o značkách dozvediet niečo viac a realnejšie nie len aj tak ti to može byt jedno a aj tak su to kkti a podobne...Tym čo to pochopili dakujem.
Je to strasne u pici jake su to znacky,aj tak to budu nosit aj ludia co na nacizmus alebo skinheads vobec nepomysleli...napr...minule som videl 100 rocnu babku co mala byt uz 3 roky po smrti s Vansami....
Fred Perry nosili náckovia no potom sa zistilo ,že výrobca je žid tak náckovia zaćali hromadne páliť oblečenie na protest.Thorsteinar je klasická náckovská značka kto sa nevyzná nech tu nebavý zo seba k..... .Táto znaćka je dosť drahá pretože dáva 20-30 percent na nás čiže organizuje koncerty a iné napr.Kamoš zajebal cigána a Thorsteinar mu zaplatil právnika.
Ako som tak precital celu tuto diskusiu tak krutim hlavou a smejem sa...
Za nacka sa nepokladam a TS nosim, v podstate mi nackovia nevadia, mam u nich mnoho kamaratou, tak isto ako u punkerou, ci skonou, Oikacou a podobne, no nazi myslienky nemam TS nosim a nikto ma zato bit nechce... Lol ludia sa dajte dokopy a prosim nesplietajte tu uz hluposti... vidiet ze sa dotoho mnohy nevyznate a iba kecate...
kazdopadne sa povedat ze su to vsetko znacky oblubivane ,,radikalnymi´´ ludmi.
chcem ešte podotknúť že v anglicku napriklad taka lonsdale je dosť obľubená a lacná značka...a dosť rozšírená..ako je napríklad u nás puma a ja nvm čo.. to lemn tu u nas si dakto mysli ze ma mikinu lonsdale ta sa ide teras po*ebať.. ale v ziadnom pripade to neni nic nazi... ved oni spravili aj kampan..Lonsdale loves all colors..ci tak dako..
Takže značku Lonsdale začali nosiť rvy skinheads od roku 1969,a vtedy aj vznikli.Neskor tuto značku začali nosiť aj Neonacisticky skinheads lebo Hitlerova jednotka sa volala NSDAP a v značke je loNSDAle to je okrem P aby tu značku nemohli napadnuť a zrušiť.Teraz sa značka medzi neonacistami vyskituje velmi malo a to preto lebo v roku 2004 začali podporovať menšiny GAY a NEGROV a jednemu africkemu futbalovemu tymu aj dali dresy ich značky,a to aby už media nepisali že značka je neonacisticka.Teraz sa značka považuje len ako značka pre boxerov a zaroven aj značka ben lee,everlast a umbro. Značka thor steinar je značka neonacistov,a pokial viem tak thor steinar aj prispieva na rozne hnutia neonacistov v nemecku,a to je dvodo prečo je to oblečenie take drahe.Oblečenie značky Fred perry nosia tiež zaroven neonacisti,sice je pravda že fred perry bol štvrtinovy žid ale značka je v našich radoch uznavana dodnes lebo fred perry hral aj tenis a bol stihany za rasisticke prejavy lebo odmietol hrať tenis s negrom.Preto sa tato značka stala uznavanou nedzi neonacistami.
hhahaahhahah ludia ste na smiech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nikto nie je zvedavy na vase amaterske nazori!cest vznimkam par ludi sa tu troska vyzna inak su tu vsetci mudrz ako salamunova rit a pic tomu rozumiete!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Thor Steinar je normal znacka, len par zhulenych afakov videlo runy, tak si povedali ze su to nacisti a blaaa blaaa blaaaa. Normalna znacka to je, len pre niektorych to bude "nazi". To potom mozme povedat, ze KCERO je antifasisticka, lebo povacsinou afaci maju tie sracky od nich - podme ich zrusit nie? Btw keby niekto chcel vediet preco TS sa nijako nebrani oznaceniu nazi, tak odkedy zacala ta kauza, tak ich zisky stupli a niekolko desiatok percent ako pred nou a boli by blbi, keby nieco povedali a ohrozili svoje zisky.
lonsdale,umbro,everlast tie su normalne sportove ci streetwear ci co..
a fred perry mi pripada jak nacisticka ale tak to je len moj nazor..ostatne nepoznam
Kurva ale ich je, ze? Sak vlastne ani vojna neskoncila, oni su tu stale... dpc vyhubme ich, zrusme ich! Ach dpc nikdy nepochopim... Btw vraj TS podporuje vznik 4 rise, aj to som pocul - dokaz? Nikde nie je. To iste mozem povedat o BIRDZ.sk ze je to krytie na pranie spinavych penazi a vlastne je to regrutacne stredisko al kaidy... huu a teraz to tu podme zrusit nie?
Pershing363: hej je draha, ale raj aj kvalitna aspon co som zatial pocul. Takze radsej si kupim jednu taku ako kazdy mesiac kupovat nejaku za 500SK...
A ci je ta znacka taka alebo inaka je mi tiez dost uriti... Buduci tyzden idem do hofu pre par veci TS s kamaratom, aspon mozem beztrestne bit antifakov Ved si zacnu oni
leskle trickom s fajkou NIKE cez cele prsia len aby bolo vidno...
weeman: pokial ja viem, tak runa tyr (T) znamena duchovne vitazstvo, vecnu premenu a stastie a potom runa sol (S) ktora znamena vitazstvo a je runa bojovnika.
Antropofobia: a co ta trapi, ze ta ma volaky looser za nacka? Mam pici. Nacek nie som bodka. Ked je niekto jebnuty, tak je jebnuty a nepomoze mu nic.
Thor steiner - o tom uz by som pochyboval, a nikdy by som si to na seba nedal...aj ked treba povedat, ze vacsinou tie vyrobky co maju, su fakt pekne...len to ta znacka kazi
Btw co mate stale so Steinarom? Napr:
Steinar Hoen - norsky skokan do vysky
Steinar Nilsen - norsky futbalovy manazer
Steinar ´Bastessen - norsky politik
Odd Steinar Holøs - norsky politik
a bola ich tam kopa politikov, spevakov, historikov, atd ale ziadneho nacistickeho generala som nenasiel. Skusil som google, wikipediu a dokonca aj stranku o nurinberskych sudoch ale ziadny steinar nebol. Tak mi sem niekto hodte link na to, lebo zatial je to v rovine JPP (jedna pani povedala) a na to sa mozem akurat tak vyjebat.
Fakt uz mi tieto nazory lezu na nervy, kazdy co si oblecie nieco kvalitne (hociktora z vyssie spominanych znaciek) tak je autoamticky nacek.
jasne, najdu sa aj normalni co to nosia, ale to je zanedbatelne percento
Btw ja som sa zhodol, ze si kupim to co sa mi paci Teda samozrejme z resistance a eighty eight nie, lebo to je jasne ku komu patri
Ked THOR SEINAR nenosia nackovci tak ja som kludne potom leonardo di caprio.
Moznom cielom zakladatela tejto znacky nebolo oslovit "nackov" (i ked dost pochybujem) ale zjavne sa mu to podarilo.
Paradoxne je Steinar typické židovské meno.
.. kto neveri, nech neveri, chavez nech si TS nosi kludne aj nadalej.. podla mna je TS predovsetkym znackou, podla ktorej je mozne identifikovat jej nositela na 99% ako idiota. preto ju nosi kazdy nacek a miky mora.
historiu presne nepoznam, napr. v UK sa Londsdale nosi ako uplne bezna znacka, a tu sa to nejak metamorfovalo do inych rozmerov..
Btw TS nenosim, ale poznam ludi co ju maju a od nackov maju daleko
Mei: Na SR sa vselico metamorfovalo..
ja by som TS aj tak nenosil, pretoze:
1,oblecenie od nich sa mi nepaci
2,TS je pre mna predovsetkym poznavacia znacka nackov a ci sa ti to paci alebo nie, 99% jej nositelov by som mohol kludne oznacit za nacka alebo prinajmensom aspon za rasistu, tupeho chuligana, cloveky , ktory doma onanuje pri pohlade na baseballovu palku a zeleznu retaz. a s takymito ludmi prilis sympatie nezdielam
Everlast - americká boxérska značka
Fred Perry - Perry bol britký tenista, túto značku začali nosiť najmä britskí chuligáni a rozšírila sa aj medzi skinheadmi(tými nenazi)
Hooligan - no tak to je vyslovene značka dutých hláv, čo dodať..chodiť na fudbal pobiť sa...
Benlee - ďalšia boxérska značka...
Ben Sherman - úplne normálna drahá značka ako LaCoste, Hilfiger a pod. akurát, že ju v británii preslávili Mods a Skinheads - opäť žiadni náckovia
Umbro - čiste športová značka, akurát každý chuligán má potrebu mať umbro ladvinku...
-ani jedna z týchto značiek nieje "nacistická"
Bad mad - vôbec nepoznám, neviem
no a k TS...kontroverzná značka, ale to, že ju má niekto na sebe, ešte nemusí znamenať, že je neonacista. Vyslovene by som za nazi značku považoval skôr Pitbull, Troublemaker, Pretorian...
Ale all in all, celé toto škatulkovanie podľa značiek je chujovina. Malé debilné decko si kúpi Lonsdale alebo TS alebo bár čo z tohto zoznamu, oholí si hlavu a myslí si jaký je šéf, pritom je to tupý koko*...bohužiaľ, na Slovensku je to tak, medzi skínmi a náckami už nikto rozdiel nevníma, všetko čo nieje košer je nacistické ale naopak všetci bordelrobiaci lavičiari sú strašne svätí...vedte nás k anarchii ó huliaci bratia!
Btw, vytvorte si diskusiu, kde budete riešiť, či je šachovnicový opasok emo alebo ska alebo sk8...tiež bude duchaplná, nech škatulkujeme ďalej.
Infernus & Revolucion: suhlas
A ĽPR tiež niesú v norme, im to už nadobro hrabe. Človeka zrazí auto, a ak to videl niekto z ĽPR, tak zajtra môžme v Novom Čase očakávať článok o tom, ako 20 holých lebiek zmlátilo človeka... ako keby boli oni lepší
A sry ale nemusíš sa hneď rozčulovať, nečítal som komplet celú diskusiu a podľa tohto: "Chcela by som vediet,čo si myslíte o niektorých značkách,ktoré v podstate ani neviem zaradit..Su to napriklad" mi to pripadalo ako každá druhá diskusia, čo sa tu zakladá, a rieši, aké je EMO kktina, aký je metal kktina, aký je hip hop kktina a či sú 4XL tepláky dostatočne rapové a pod...proste trus.
Za nacka sa nepokladam a TS nosim, v podstate mi nackovia nevadia, mam u nich mnoho kamaratou, tak isto ako u punkerou, ci skonou, Oikacou a podobne, no nazi myslienky nemam TS nosim a nikto ma zato bit nechce... Lol ludia sa dajte dokopy a prosim nesplietajte tu uz hluposti... vidiet ze sa dotoho mnohy nevyznate a iba kecate...
kazdopadne sa povedat ze su to vsetko znacky oblubivane ,,radikalnymi´´ ludmi.
chcem ešte podotknúť že v anglicku napriklad taka lonsdale je dosť obľubená a lacná značka...a dosť rozšírená..ako je napríklad u nás puma a ja nvm čo.. to lemn tu u nas si dakto mysli ze ma mikinu lonsdale ta sa ide teras po*ebať.. ale v ziadnom pripade to neni nic nazi... ved oni spravili aj kampan..Lonsdale loves all colors..ci tak dako..
Takže značku Lonsdale začali nosiť rvy skinheads od roku 1969,a vtedy aj vznikli.Neskor tuto značku začali nosiť aj Neonacisticky skinheads lebo Hitlerova jednotka sa volala NSDAP a v značke je loNSDAle to je okrem P aby tu značku nemohli napadnuť a zrušiť.Teraz sa značka medzi neonacistami vyskituje velmi malo a to preto lebo v roku 2004 začali podporovať menšiny GAY a NEGROV a jednemu africkemu futbalovemu tymu aj dali dresy ich značky,a to aby už media nepisali že značka je neonacisticka.Teraz sa značka považuje len ako značka pre boxerov a zaroven aj značka ben lee,everlast a umbro. Značka thor steinar je značka neonacistov,a pokial viem tak thor steinar aj prispieva na rozne hnutia neonacistov v nemecku,a to je dvodo prečo je to oblečenie take drahe.Oblečenie značky Fred perry nosia tiež zaroven neonacisti,sice je pravda že fred perry bol štvrtinovy žid ale značka je v našich radoch uznavana dodnes lebo fred perry hral aj tenis a bol stihany za rasisticke prejavy lebo odmietol hrať tenis s negrom.Preto sa tato značka stala uznavanou nedzi neonacistami.