Je podla vas(a to sa tyka ako chalanov tak aj dievcat) krajsie ked sa bozkavaju dvaja pekni chalani alebo dve pekne dievcata? Na čo by ste sa radšej pozerali???
nech sa bozkava kto chce ae mne sa strašne lubia škrečkovia ked sa tymi čumakmi dotykaju.. horšie je ked v tom pokračuju hehe radšej už nepišem.. ae tak čo sa týka ludi.. nevšímam si iných...takže neviem.. ae asi keby som videl dvoch chalanov tak by mi nebolo moc prijemne.. neviem..
viete co je na tom proti prirode? chlapi maju vtakov a ti pasuju do zenskej piii... proste je to tak... zena nema nic co by pasovalo do zeny a nemyslim si ze zadok by bol u chlapov urceny na nieco ine ako na srakakanie preto je to proti prirode... aj ked toto nie je o bozkavani, ale bozkavanie tomu predchadza
aj priroda obcas robi chyby ako nic proti gayom nemam, pokial sa nepremnozuju no nemyslim pohlavne, lebo to nejde hehe ale sak ma chapete, ale je to proti prirode... odovodnenie vyssie
chces mi povedat ze priroda ktora stvorila cloveka ekosistem slnko a cely tento sistem robi chibi??? nato sa mi zda byt priroda az moc dokonala ako dovod si uviedla ze ludia maju kundy a vtakov na to aby sa rozmnozovali je to pravda ale laska hranice nepozna
počuj týpek.. ekosystem..robí chyby .. ako trošku zlutovanie pre tých čo si to čítajú.. ja mám zo sloviny štyrec ale tak chyby s i si ani ja nedovolím.. tak a k tomu bozkavaniu.. nech si robí každý čo chce pokial s tým nezaťažuje okolie a nechce aby sme teraz všetci chalani si pchali jazyk do krku tak mi je jedno.. ja sa na to divat nebudem bo by mi z toho bolo zle ale tak.. ale mam otazku.. keby si bol chlap.. a chodil by si s babou.. a ona by nechcela sex max by ta vyfajčila.. no a po roku by ti povedala že ona je vlastne on.. ty by si ju dovtedy lubil ale čo teraz? som videl v jednom filme a dost že haluz.. taaakže?
nijak by to moju lasku k nej nezmenilo ak by som ju miloval nebolo by co riesit a keby to chcela pomohol by som jej zohnat peniaze na operaciu ale do nicoho by som ju nenutil nakoniec ktori hermafrodit by nechcel byt normalny???
nemyslim ze hovoril o hermafroditoch. som to skor pochopila ako, ze keby to tranzvestit. taaaaak cooo typek alebo keby to bola baba, ktora bola predtym chalan?
ondy, tak tie baby nemaju lesbicke sklony, ale ony tak chcu ocarit chlapov... takze vacsinou ide len o to aby chlapi na ne pozerali a podobne... take baby pokladam za slepice
keby som narazil na babu ktora by predtym bola chalan a nahodou by som sa do nej zalubil tak nevidim problem ale takuto situaciu pokladam za nemoznu...
a aby bolo jasne pokladam sa za heterosexuala lebo som nikdy k ziadnemu chalanovi nic necitil ale to neznamena ze keby aj ano bolo by na tom nieco zle cize ako to povedat jednoducho nebran sa pocitom nebran sa laske a ona sa ti odmeni
Uplne suhlasim s prispevkom cislo 8...jasnejsie sa to asi neda napisat, hlavne co sa tyka 1-2 riadku => proste je to tak, muz a muz alebo zena a zena, to je proste proti zakladnym fyzikalnym zakonom, lebo to vlastne ani nema ako pasovat
Noooo ja som hetero, a myslim ze keby si sa narodil ako gay alebo lesba tak by si si myslel ze to je uplne prirodzene a nie nejake chyby prirody... Je to take iste ako ked sa bozkava chalan a dievca len sa o tom v minulosti nehovorilo, nie?
naaozaj myslis, ze tito ludia boli chyby? ja si myslim, ze bez nich by sme ani zdaleka neboli tam, kde sme, lebo bez nich by sme nevedeli nic o skutocnom zle a o tom ako sa pred nim branit!!!!
Nahodou 2 oblizing 2 chlapov je dobre a to nech su hocijaki!!! Dve zeny - tiez zaujme, ale 2 chlapi viac, a zmiesane pary ani nevnimam pri takej cinnosti - vsednost dna...
ja osobne som hetero ale myslim si ze to nieje na nas aby sme odsudzovali,,posudzovali a urcovali co je spravne,,kazdy clovek je iny a je len vylucne jeho vec co kede a skym robi,,pokial neublizuje inym ludom..a navyse existuje jeden citat ktory to vystihuje a to: "ak ma chcete sudit nebudte somnou ale vo mne"
bože čo je na tom, ved je to zábava. ja som sa bozlávala s troma holkami a nie som lezba, je to proste haluz, chi. a vela chalanov čo teda ja som zažila sa radi pozerajú na také holky
Zamysli sa. Príroda riadi všetko okolo nás. A ona sa postarala o vytvorenie akejsi túžby jedného pohlavia človeka k takému istému.
Čo myslíš, odkiaľ asi tak vychádzajú túžby k opačnému pohlaviu? Lebo - Príroda to tak zariadila. A odkiaľ asi vychádzajú ich túžby? to isté. Nielen ľudia ale plno druhov zvierat sa takto prejavuje. Homosexuálov a lesbičky nájdeme aj vo zverstve, tak čo je tu proti prírode???
S prepáčením. Serieš si do huby. Vo fóre o gayoch sa vyjadruješ "trošku" inak. Asi toľko, že chceš mať kamaráta gaya čo je protikladom toho čo píšeš tu.
Je mi jasné, že máš ešte ďaleko k dospeniu. Nemáš ešte utvorené definitívne názory na plno vecí a preto ich meníš. Zamysli sa aspoň občas.
to Typek: normylny chlap nepotrebujem o sebe v kazdom fore povedat ze heteroseual, lebo to berie normalne.....normalne veci sa nezdoraznuju......takze ked si v hlave urovnas boj orientacii tvojej ossoby potom toi ries
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
minimalne polovica dievcat, ktore poznam, ma lesbicke sklony... na to sa da celkom aj pozerat ale dvaja chlapi to ee
Noooo ja som hetero, a myslim ze keby si sa narodil ako gay alebo lesba tak by si si myslel ze to je uplne prirodzene a nie nejake chyby prirody... Je to take iste ako ked sa bozkava chalan a dievca len sa o tom v minulosti nehovorilo, nie?
P3tula:
Máš pravdu, že príroda robí chyby. Tu uvádzam príklady: Usáma bin Ládin, Hitler, Saddám Husajn, Stalin, Lenin, Musolinni...
Zamysli sa. Príroda riadi všetko okolo nás. A ona sa postarala o vytvorenie akejsi túžby jedného pohlavia človeka k takému istému.
Čo myslíš, odkiaľ asi tak vychádzajú túžby k opačnému pohlaviu? Lebo - Príroda to tak zariadila. A odkiaľ asi vychádzajú ich túžby? to isté. Nielen ľudia ale plno druhov zvierat sa takto prejavuje. Homosexuálov a lesbičky nájdeme aj vo zverstve, tak čo je tu proti prírode???
S prepáčením. Serieš si do huby. Vo fóre o gayoch sa vyjadruješ "trošku" inak. Asi toľko, že chceš mať kamaráta gaya čo je protikladom toho čo píšeš tu.
Je mi jasné, že máš ešte ďaleko k dospeniu. Nemáš ešte utvorené definitívne názory na plno vecí a preto ich meníš. Zamysli sa aspoň občas.
"Keby sme všetci boli rovnaký, svet by bol fádny."
Tak sa to zacina...
Bozk, z vasne? Ci z lasky? Alebo zo zvedavosti?
Bozk je prejav, intimny prejav...
A ci muz z muzom, alebo zena so zenou? Asi ako kazdy xlap poviem, ze zena so zenou...
Ale naj je ked ma bozkava moja draha...
5o
Kedze som dievca (hetero) tak sa mi samozrejme paci ked sa bozkavaju dvaja chalani
Je to taaaaaak sladké! Ale nemam nic proti ani ked sa bozkavaju 2 baby.