what the fuck je to za otázku? ale ak ťa zaujíma, ako žije najpopulárnejší filozof na internetoch, ktorý žije výlučne z dobrovoľných príspevkov ľudí a žije si zrejme viac ako slušne, tak sa pozri na Stefana Molyneuxa
Však zamysli sa nad sebou, nad životom, princípmi, rozprávaj sa s ľuďmi, zisťuj si ich názor a opäť ich vyhodnocuj, Rozoberaj si aj drobnosti a zisťuj príčiny a budeš bližšie k filozofovaniu. Dobré je aj prečítať si knihy od filozofov.
Filozofom sa človek stáva, ked sa na vec nepýta " Čo je to ? " , ale pýta sa " Ako to funguje? Na čo to slúži? ... " a hladá učely/ciele daného fungovania, či už nejakej veci, života, sveta a podobne ( Takto to vidím ja pri mojom štúdiu )
@trash presne tak, tiež si to myslím, obrovskí myslitelia, spisovatelia nepotrebovali študovať na škole, alebo čítať nejaké knihy (aj keď určite čítali a to ich inšpirovalo)...oni to sypali z ruky, lebo na to mali vlohy.
@puco90 Tak sa aj stáva že mnoho mysliteľov môžeš objaviť kdekoľvek nie len na nejakej škole či v nejakej extra funkcii aj v krčme na pive. Zajdu si na pivo ale majú v hlave toľko že môžeš povedať že na svoje múdrosti nepotrebujú papier ale to je o ľuďoch nie vždy je to študovaný pako čo popíja bavoráka v nejakom snobskom podniku a číta dennú tlač....
Pozrie tieto dokumenty a začni o tých veciach hlboko premýšľať a klásť otázky)
Sirius
Thrive
Megarituál 9/11
Culture in Decline
Zeitgeist: Moving Forward
UFO-The-Greatest-Story-Ever-Denied-[Part1/2/3)
Disclosure Project
Raj alebo Zabudnutie Paradise or Oblivion + CZ titulky
Jacque Fresco, David Icke, Peter Joseph, Valter Weith
Knihy ako
Morals and Dogma
Great Controversy
Kým som si urobil aký taký obrázok zo všetkých týchto vecí trvalo to 4-5 rokov neustáleho samo-študia
zle si položil otázku... to mas ako keby napisem ze ako sa stat maliarom, spisovatelom... tak hlavne to uz musis mat v krvi a musis citit ze ta to zaujima a vnutorne naplna ak sa pristihnes niekedy doma ze sedis a dumeš nad vecami dlhy čas premyslas nad vecami ktore inych napriklad nezaujimaju tak je to znak ze ta filozofovanie pritahuje ale to ako sa ním stat .... to je už iné... maj myslienky, svoje myslienky filozofuj o veciach zmyelnych ci nezmyselnych a neboj sa co nato ludia a ak sa raz odvazis to prezentovat a ludom sa to bude pacit bude len dobre drzim palec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» freedomainradio.com
» www.youtube.com/user/stefbot...
v tom máš pravdu,málokto je ozaj slobodným
» fb.com/223379661136741...
» fb.com/SLANCAP...
» slancap.com
Sirius
Thrive
Megarituál 9/11
Culture in Decline
Zeitgeist: Moving Forward
UFO-The-Greatest-Story-Ever-Denied-[Part1/2/3)
Disclosure Project
Raj alebo Zabudnutie Paradise or Oblivion + CZ titulky
Jacque Fresco, David Icke, Peter Joseph, Valter Weith
Knihy ako
Morals and Dogma
Great Controversy
Kým som si urobil aký taký obrázok zo všetkých týchto vecí trvalo to 4-5 rokov neustáleho samo-študia