Ja bývam v meste ale v podstate tam panuje skoro dedinská atmosféra nejak 6000 obyv. či jak, 70 percent dôchodcov... Keď chcem ísť do mesta ( PP ) tak som tam busom alebo po cyklistickom za 15 minút v centre takže mi takéto bývanie maximálne vyhovuje
v meste, presov a som rada, dedina ma nejako nelaka po prve niekedy tam nie je internet, malo ludi, malo caste chodenie autobusov urcite to ma aj pozitiva ale aj vela negativ
na dedine, ale intrak v meste Ale dedina mi vyhovuje maximalne, aj ked moznosti nuku Aj tak uz mame dedinu prepchatu mestiakmi- kosicanmi , kt. si myslia, ze ked sa im rozrastla Optima, mozu vsetko
...Rozhanovce(cca 2000-2500 obyv.)...boze najradsej by som odtial vypadla, v meste je mi lepsie ..tu je len ticho, nic sa tu nedeje, ziju tu divni ludia :-!...idu blbo busy, malo jedla v obchodoch atd. : confused:...vobec neocenujem ten klud...
bývam v meste a vždy som si bola istá, že som výlučne mestský typ. Zvolen nedovšetko milujem ale čím som staršia tým viac by som chcela domček niekde na vidieku...
Aj dedina ma svoje caro. Bratislavu ako mesto mam rad. No je to aj o ludoch tam zijucich. A tych obcas podaktorych vobec nemusim. Hlavne , krajske, proste vacsie mesto ma tu vyhodu ze sa vsetko sutreduje vacsinou tam. Zivot je tu po viacerych strankach jednoduchsi. Praca, urady, zdravie, cestovanie, kultura, obchody, . . .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ja bývam v meste ale v podstate tam panuje skoro dedinská atmosféra nejak 6000 obyv. či jak, 70 percent dôchodcov... Keď chcem ísť do mesta ( PP ) tak som tam busom alebo po cyklistickom za 15 minút v centre takže mi takéto bývanie maximálne vyhovuje
inokedy som stastna...lebo tu mam klud a do mesta je to kusok
@simonas nahodou ja poznam vištuk ale väcsiu dieru ani nepoznam
nj ved vistuk..a jakto ze ho poznas? tomu neverim..hh