tak ja sa vraj hocikedy zobudim a newem o tom a potom vypravam hovadiny.....a raz som sa zobudila aj v inej posteli.....no a kamoska raz na cely dom vykrikla ze do riti!!! DD je to sranda
uplne nemozem spat...ale moj brat to ma horsie: je namesacny...to aj ked nie je spln tak raz pozapinal vsetky svetla v dome...dokonca aj v pivnici(!!)...alebo raz sa vycural do taburetky!!!!!!
hej je to sranda...keď som bola menšia tak som chodila po byte...raz som si aj dvere otvorila že ujdem alebo čo...a často som vykrikovala žee...Stena padáááaaa!alebo HORÍÍ!
ako ta namesacnost vlastne funguje ? clovek sa orientuje so zavretymi ocami alebo ich ma otvorene ? ja som namesacny asi este nebol i ked stalo sa par krat ze som sa rano zobudil v obyvacke na gauci ale to som sa asi len presunul v polospanku a proste si na to nepamatam.... inak ja mesiac tiez nemusim a mam rad absolutnu tmu ked spim tak som to vyriesil zavesom v izbe a vybavene
bývam námesačný ako kedy niekedy aj pomerne často a niekedy aj pol roka nič "Najlepšie" je to ráno potom, keď sa na Vás každý nočný divák udrbáva a vy neviete prečo, a ptom keď to povedia tak by ste to radšej ani nechceli vedieť Na mesiaci to nejako nezávisi si myslím, ono to asi ma viac na starosti stres, vnutorný nepokoj, neistosť, alebo situácie odohrate počas napätého dňa...
@11 asi niečo na štyl hypnotického spánku, človek ma otvorené oči aj ked si to neuvedomuje. Proste predstav si, že ti po byte beha o polnoci zombie
ja maximálne stojí na balkóne a pozorujem mesiac..to fdakt milujem keď je v celej dedine už tma iba mesiac ju slabo ožiari..krásne..a Nízke tatry sú pošas takejto noci úplne krásne
presnejšie.. keď zaspím napríklad pri telke.. a potom sa preberiem a idem spať do izby, tak si nič nepamätám, vôbec.. alebo výnimočne len trochu.. zase keď som opitá si pamätám všetko.. je to zvláštne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Alebo sa pár krát stalo, že som sa zobudila nahá...(ach)
@11 asi niečo na štyl hypnotického spánku, človek ma otvorené oči aj ked si to neuvedomuje. Proste predstav si, že ti po byte beha o polnoci zombie