vies ze je volovina vypocitavat cas smrti? nejde ani o to ze je to totalna kravina ze by to vyslo... lenze ked si to raz uz pozres je mozne ze sa ti to proste nejako zakoduje...
ja si svoj osud riadim sama a nik a nic nemoze povedat kedy umriem...ja som sa rozhodla ze budem nesmrtelna...
Friday, April 24, 2065... taak to budem mat krasnych 79... jaaaj to az tak vela? Ja tak dlho necem zit...
Inaaak T-r-t-k-o teeeda necela by som... dost neprijemne... zacni si uzivat zivot plnymi duskami... ostava ti uz len 18 rokov... a sak vies ako ten cas rychlo leti...
Jakaaaa haluz...som prave zistila, ze ja aj stredna segra opustime svet zivich v rovnakom veku... Vlastne vsetky tri zomrieme vo veku 79 aj ta najmladsia... jakaaa haluz... takze pohreby budu v rokoch: 2065, 2070, 2079. Este idem checknut nevlastnu segru... ked aj ona v tom istom veku tak sme potom asi naozaj pokrvni pribuzni... well je mi luto ale umrie o rok skor ako ja ale taktiez vo veku 79 rokov. Nanestastie 14 dni po mojich 78 narodeninach.... Jaaaj ta je tiez aka trubica.... sak uz sa z nich ani tesit nemozem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja si svoj osud riadim sama a nik a nic nemoze povedat kedy umriem...ja som sa rozhodla ze budem nesmrtelna...
Mm 73 rokow celkom w poho si myslim..
Ja viem že to není pravda ale na odreágovanie staačí
Seconds left to live...
2,631,595,853
Seconds left to live...
2,800,470,741
do pici a to mam len 18 teraz...
14.7.2078
a teraz 28.7.2089
a inak je to pekna haluz
Date of my death:
Friday, April 24, 2065... taak to budem mat krasnych 79... jaaaj to az tak vela? Ja tak dlho necem zit...
Inaaak T-r-t-k-o teeeda necela by som... dost neprijemne... zacni si uzivat zivot plnymi duskami... ostava ti uz len 18 rokov... a sak vies ako ten cas rychlo leti...
Seconds left to live...
931,689,780
Saturday, January 11, 2070 stále to isté,až mám strach :"(
ale inak tomu neverím