ahojte, zda sa mi, ze sa tu niekedy preberalo nieco v tom zmysle, ze dni sa akokeby skracovali, ze 24 hodin je akoby 16... alebo nieco take.... ale neviem kde to bolo, a neviem to najist neviete niekto ako to teda je? alebo v akej diskusii sa to rozob
Dreamagall ...sak som sa snazila... ale netusim ako sa to vtedy volalo a asi po 15 minutach neuspesneho vymyslanie klucovych slov som to vzdala a .. i ked nie moc rada ... zalozila novu diskusiu...
A vies ze sa aj mne nieco take mari? Ale mozno to tu uz ani nie je V kazdom pripade mne sa zacina pomaly zdat, ze 24 hodin je len jedna hodina... Cas strasne rychlo bezi...
ja by som to vysvetlil asi tak že keď sa človek zabáva tak mu čas beží rýchlejšie a naopak keď napríklad šúpe zemiaky alebo sa stresuje ide to pomaly ... to bolo aj v jednom dieli braniacu že zobrali dvoch ľudí 1 šúpal zemiaky a druhá pozeral tv jedol čipsy a ešte tam boli nejaké pekné slečny, zobrali im hodinky a potom sa pýtali ako dlho sa im to zdalo jeden povedal 40 min a druhý 20 min a v skutočnosti to bolo 30..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Holyknight ...to druhe