Jak to, že je dnes pociťován takový nedostatek času? Copak je ho méně? Hodina přece není kratší než před sto lety, den se neztenčil oproti minulému tisíciletí, rok netrvá jenom deset měsíců. A přesto je jedno z nejpoužívanějších slov současnosti sloveso „
neviem ako ostatný ale ja mám času dostatok aspoň zatiaľ ale vážne je tento svet nejaký uponáhlaný, dosť často počúvam vetu nemám čas ale podľa mňa je to len výhovorka čas sa vždy nájde ak treba
Ja tiež nestíham. Problém, ktorý sa týka mnoho ľudí je v tom, že chceme toho príliš veľa za krátky čas, čo je v skutočnosti nad naše časy. Už sa s týmto faktom začínam zmierovať, snažím sa z času vyťažiť maximum a občas sa aj zastavím a vypnem, čo je pre človeka dôležité, pretože nemôže sa stále len ponáhľať, ináč zo svojho života nemá nič.
a ľudia nestíhajú, pretože prebieha inflácia (finančná) a ľudia majú mozgy zabalené do bankoviek akoby. chcem povedať, že premýšľajú ako stroje, ktorých palivom sú financie. pretože "čas sú peniaze" je pravdivý výrok a to najmä v tom význame, že čím je na svete viacej peňazí, tým majú menšiu "virtuálnu hodnotu" a teda je treba zarábať usilovnejšie, aby človek mohol oddychovať a teda zase zarábať usilovnejšie. je to bludný kruh.
zatiaľ jeho točenie nepociťujem, ale budem.
a ešte niečo; pokiaľ vylúčite peňažný systém zo zmýšľania, čas je stále relatívny, no jeho zmeny ľudské zmysly nepocítia, keďže sú "v ňom"
Lebo svet sa zmenil. Lebo ludia sa zmenili. Hlavne spôsob života.
škola práca a všetko to čo MUSIME lebo je taka DOBA a nemas na VYBER lebo je TAKA DOBA, a ked nechces ostat na ulici musis byt TAKY ISTY alebo si najst alternativne riesenie ktore sa u nas uz TAZSIE HLADA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a podľa mňa i tak žiaden neexstuje. všetko to je iba ilúzia.
a ľudia nestíhajú, pretože prebieha inflácia (finančná) a ľudia majú mozgy zabalené do bankoviek akoby. chcem povedať, že premýšľajú ako stroje, ktorých palivom sú financie. pretože "čas sú peniaze" je pravdivý výrok a to najmä v tom význame, že čím je na svete viacej peňazí, tým majú menšiu "virtuálnu hodnotu" a teda je treba zarábať usilovnejšie, aby človek mohol oddychovať a teda zase zarábať usilovnejšie. je to bludný kruh.
zatiaľ jeho točenie nepociťujem, ale budem.
a ešte niečo; pokiaľ vylúčite peňažný systém zo zmýšľania, čas je stále relatívny, no jeho zmeny ľudské zmysly nepocítia, keďže sú "v ňom"
škola práca a všetko to čo MUSIME lebo je taka DOBA a nemas na VYBER lebo je TAKA DOBA, a ked nechces ostat na ulici musis byt TAKY ISTY alebo si najst alternativne riesenie ktore sa u nas uz TAZSIE HLADA.
a tramdadam, tych dovodov bybolo