Nuž, keď človek nemá talent, alebo trochu rozumu, snaží sa prosím pekne zaujať takto.
Som rád, že naša spoločnosť stále efektívnejšie produkuje budúce hviezdy televíznych reality show. Dúfam, že v nich raz začnú ľudia bojovať na život a na smrť.
Pre všetkým homosexuálov čo tu napísali: táto anketa vznikla v spolupráci s mojím bratom, s ktorým som ju stvoril a keď sme mali dobrú náladičku urobil som toto aby som sa zasmial sám na sebe aj na vás, pretože sranda musí byť aj bude a nie nemá to nič spoločné s Dvoma blogmi ale resp "hovnami" čo som napísal. Asi toľko k tomu. ďakujem za priazeň za ochotu písať mi dostal som veľa srdečných pozdravov od vás takže.... je to v poriadku. @Sugy1 serus idem čítať niečo tvoje aby som nabral inšpiráciu aj keď sa hovorí že uč sa od staršieho, nikto nepovedal že to platí aj naopak. Majte sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Som rád, že naša spoločnosť stále efektívnejšie produkuje budúce hviezdy televíznych reality show. Dúfam, že v nich raz začnú ľudia bojovať na život a na smrť.
čo ti jebe