veľa vecí by som istotne rád videl, aj keď o nich momentálne ani neviem že patria minulosti, čiže neviem konkretizovať ale od počiatku chronologicky do prítomnosti v skratke by bolo fajn
@obliviate doma od počítača ťa to možno láka, super obrázky, videá, keby som tam som hrdina a získam medaile, ale realita je iná. Tam sa báli chlapi dva krát vačší od teba. Si myslíš prečo starí veteráni plačú na výročiach. Lebo isto to bolo super a chceli by ísť si to zopakovať.
@j.v.stalin Otázka bola kam by som sa šla pozrieť. A moja odpoved je do Berlína. Nikde si v tej otázke nespomínal že by som sa tam musela zdržať alebo sa nejakým spôsobom zapojiť do deja. Ja by som sa tam teda šla pozrieť a nie preto že si myslím že je vojna úžasná ale práve naopak. Chcela by som vidieť vojnu aby som si mohla viac vážiť to čo máme. A takisto vidieť na vlastné oči velmi dôležitú časť našich dejín.
@obliviate No však jasné, nejak sme sa nezhodli Ak to berieme takto, tak áno. Ale myslím že keby to cestovanie aj existovalo, tak by si tam isto nebola ako duch pozorovateľ, ale reálne. No ale kašlime na to už to veľmi rozpitvávam Ja tiež ako z historického hľadiska ma zaujíma druhá svetová. Veľké historické osobnosti, udalosti, boje, politika a tak všetko. Ale vždy myslím aj na tú negatívnu stránku toho všetkého. Ale keby mam tiež možnosť ísť ako pozorovateľ duch tak by som tiež nakukol, ale na živo by som to netúžil zažiť teda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
chcela by som vidieť vojnu