no ja som za naturalnu krasu, lebo potom moze nastat sok ked sa rano zobudis vedla ... no jak to tak slusne?
ale nevadi mi ked si natrie mihalnice, ale fakt pastika na ksichte, ocne tiene umele nalepky, predlzovanie kutikov ocnych a podobne srandy, to sa mi nelubi, daktorym babam sa to normalne vyslovene nehodi..
@motorbreath pretože sa mi zdá zaujímavé, že práve za takým typom báb sa väčšina chalanov obzrie.. a obyčajné baby, čo majú niečo aj v hlave, nie len na nej, zostávajú na ocot..
ale tie co sa rady kurvia je to idealne miesto lebo tam chodia taky zufalci,ktori si nevedia nabalit babu normalnym sposobom resp. chcu to iste co tie baby..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
co je to za slovo?
bud prirodzene krasna abo len tak trosku decentne prilicena..
ale nevadi mi ked si natrie mihalnice, ale fakt pastika na ksichte, ocne tiene umele nalepky, predlzovanie kutikov ocnych a podobne srandy, to sa mi nelubi, daktorym babam sa to normalne vyslovene nehodi..
ne toto sa mi ozaj nepaci.. ani prilis. vytrhane obocie...v prirodzenosti je krasa
@night - pekná úvaha, na zamyslenie...
@thegoodlucy , pozri si tieto ankety a fóra...
» www.birdz.sk/forum/ktory-cha...
» www.birdz.sk/forum/make-up/1...
» www.birdz.sk/forum/baby-lezi...
» www.birdz.sk/forum/baby-prec...
ako nic proti tym co sa tam chodia zabavit..
ale tie co sa rady kurvia je to idealne miesto lebo tam chodia taky zufalci,ktori si nevedia nabalit babu normalnym sposobom resp. chcu to iste co tie baby..