@maxirotor ale myslim miesta kde vies ze nebudu ziadne zeny napriklad bohati ludia maju vseliake elitne kluby kam maju zeny zakaz... aj muzi potrebuju obcas byt sami bez toho aby im do vsetkeho zeny kafrali.
ja mam pokoj od muzskeho pohlavia skoro vzdy doma sestra, mamka a len jeden muz v skole skoro cisto dievcensky kolektiv, v skupine na jazykovke tiez poste WTF mam 2 spoluziakov. Na zakladke som ich mala 5...
@obsession nechapem co myslis tymi jednorozcami? akoze im stale stoji jeden roh?
@Annyejnji a do akej skoly chodis? minule som pozeral ze v anglicku tiez maju take sukromne skoly ze len same dievcata a vsetky v rovnosate kratke suknicky ojooj.
Keď už utekám pred ľudmi tak nezáleží na pohlaví xD ( aj keď skôr potrebujem utiecť od ženského kolektívu keď už xD) .. a napr. do lesa alebo do opustených budov .. ale tam väčšinou bývajú bezdomovci takze casto moja snaha nesocializovat sa býva prekazena... xD
Dobre tak na tvoju ziadost... teraz naozaj ..vacsinou sa dohodneme s babami a dame si damsku jazdu ..
Ideme bud niekam do baru
Alebo na nakupy..na kavu a pod
@xxar3s ty nevies ze su aj bary cisto len pre zeny
Ale no...teda da sa to napr..mas podnik s barom a diskou .. mas tam miestnost ktora je len pre skupinu ludi a tam ti nosia casnici pit jest a podobne
(A je to private )
@obsession no daj nazov baru kde chodia len same zeny... mna pustia vsade staci dat bileterovi/barmanovi 20 euro XD... raz ma nechceli pustit do jedneho podniku ze uz zatvaraju... ja ze za ani za 10 euro? a on ze nie uz zatvarame, tak za 20 a pustil ma
@xxar3s
Ked si zjedol to cele balenie to si tu aj temu zakladal ci nie ?
A ten nazov ..no najdi si to na internete
Neviem bolo to len vseobecne napisane ...sam vies ze existuju take bary a ked zavolas znamemu tak urcite ti v tom viac pomoze ako ja
Všetci chodia do krčmy. Tam ženy predsa nie sú. Nemyslím krčmu skoro ako bar, reštiku a podobne. Obyčajnú starú krčmu. Okrem predavačky tam nie je žiadna žena ...
@Xxar3s na gymnazium s rozsirenou vyukou jedneho jazyka predtym som chodila na spanielske gym. len som prestupila a tam sme mali tiez nejak 5 chlapcov. Ja som asi v triede nikdy nemala pekneho cloveka muzskeho pohlavia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Kedze su tu sami jednorozci ktori uz aj tak vymieraju
@Annyejnji a do akej skoly chodis? minule som pozeral ze v anglicku tiez maju take sukromne skoly ze len same dievcata a vsetky v rovnosate kratke suknicky ojooj.
Ideme bud niekam do baru
Alebo na nakupy..na kavu a pod
Ale no...teda da sa to napr..mas podnik s barom a diskou .. mas tam miestnost ktora je len pre skupinu ludi a tam ti nosia casnici pit jest a podobne
(A je to private )
A to druhe to sme s babami uz urobili par krat
ale po tom co som sa raz predavkoval GHB a dalsi krat ked som opity zjedol balenie kamagier sa uz nocnym podnikom radsej vyhybam.
no daj nazov podniku kde chodia same holky a ziadni chlapi aspon pozriem ci sa tam nenajdu nejake vhodne adeptky na hostessing
Ked si zjedol to cele balenie to si tu aj temu zakladal ci nie ?
A ten nazov ..no najdi si to na internete
Neviem bolo to len vseobecne napisane ...sam vies ze existuju take bary a ked zavolas znamemu tak urcite ti v tom viac pomoze ako ja
Ale tak dufam ze len trolujes
témy