@Tomas55555 XDDD Nie tvoja reakcia na reakciu tvojho kementu nie je nezavysla hlupacik. A vsetci tu dobre vieme ze si xenofobny klerofasista ktory fetuje a nevie kde je sever tak si tu chodi honit ego.
nechcela by som zit v dome dochodcov. Nechcem, aby mi niekto nariadoval program, nariadoval jedlo, nariadoval to, kde musim byt a nemala by som slobodu sa pohybovat a musela byt v takych tych priestoroch ako su tam odtrhnuta od realneho sveta, od mladych ludi, od moznosti, ktore tento zivot ponuka. Priala by som si velmi, aby som mohla zomriet doma, aby si ma raz k sebe niekto vzal, napr. nejake dieta, alebo niekto, ale nie preboha tato institucia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
chcel by si byť na kyslíkovom prístroji, a poberať 450 eurový invalidný dochodok ?
Prečo by som mal byť rasista ?????
A príspevok 3 je nezávislý od príspevku 1
teraz si vážne potvrdil že si "dezolat". A to som si myslel, že horšieho človeka než Karlotiskota tu na birdzi už nestretnem.
nie som