Napriklad cervena = zadany, zelena = nezadany a menilo by sa to same, akonahle dvaja ludia ucinia spolocne rozhodnutie ze su vo vztahu tak sa im zmeni farba svetla.
Pripadne aj viacero moznosti napriklad zenaty, rozvedeny ci vdova
Načo také farebné kraviny. Veď si otvor konzolu a zadaj príkaz s ID daného človeka a tam to máš všetko vypísané, vrátane pohlavia, sexuálnej orientácie a štatistiky ohľadne vzťahového života...
Fujky, ja nechcem aby random ludia vobec tusili aku mam prave naladu ci vedeli zo mna vycitat nejake vlastnosti... nieto este toto. V podstate je to dost osobna informacia. Iba ak by take svetielko bolo na bazi dobrovolnosti, nie automaticke.
Mne pride hrozne zvlastne ze ludia povazuju za osobnu vec ci su vo vztahu alebo nie, ved ked ma niekto partnera je to jeho "polovicka", zdielaju spolu zivot a hra to obrovsku ulohu vo vsetkom. Co je na tom osobne? Aj ked ma niekto deti to je prilis osobne, alebo mamu ci otca? Mne to pride jednoducho ako fakt
@aventine nie skoncit sa da aj ked iba jeden rozhodne tak ako v realnom zivote - niekto sa vie a tebou rozist aj ked nesuhlasis. Ale dat sa do vztahu nie
@17 Si predstav, ze si nezadana, svieti ti to nad hlavou a kazdy tak kvoli tomu nejak otravuje. A ty mozno vlastne chces byt nezadana, mozno len chvilu alebo mozno cely zivot.
@etelnair netaraj akoze ano, vnimam tam aj ten creepy faktor urcite, a keby to bolo realne, tak by to bolo hrozne uplne, ale proste smiesne to je riadne a nevrav, ze si to za take nepovazoval
@etelnair ale inac povodne som chcel daco napisat aj v zmysle, ze si najunderrated komik birdzu - v tom zmysle, ze ano, zrejme vseobecne ta tu ludia beru ako srandistu, ale zas vzhladom na to, ake dakedy davas šupy, mas na nich pomerne malo hviezd. napokon som to nenapisal, reku nech ti moc ego netoto...ale teraz vo svetle @35 a @37 neviem vlastne, ci to plati. Mozno nie si, alebo si mozno uplne sokujuco underrated, kedze ani sam svoje dobre frky nevies patricne oceniť
@pubertslatinocelny ved ale on ma preto malo hviezdiciek ze ten komentar bol jeden z poslednych, napisany az po najvacsej slave tohoto fora hocikedy som videla ze mal aj 30 hviezdiciek na smiensom komentari ked bol vyssie, aj na tomto by mal podla mna
ok ok, uz si ho nezastavaj tolko, vsetci vieme, ze ste sa frajerili
Ale nn, srandujem. Jasne, to je dost vyznamny faktor, tu uznavam a som si toho vedomy, ale na druhej strane ja som zas velakrat videl dobrú šupu od neho, ktora mala málo. I keď tiež je pravda, že vacsinou ide o specificky humor, ktory masám až tak nesedí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Pripadne aj viacero moznosti napriklad zenaty, rozvedeny ci vdova
a ak by ma zaujimalo tak sa opytam.
"riaditeľ nadnárodnej firmy,otec 2 detí,sukničkar a.mamickar"
alebo "rozvedená bezdetna s psychickými poruchami"
alebo "rasistický kokot"
joj to by sa vysmieva o super ľuďom vonku, vo vlakoch hneď by som aj vedel o com sa rozprávať
Ale nn, srandujem. Jasne, to je dost vyznamny faktor, tu uznavam a som si toho vedomy, ale na druhej strane ja som zas velakrat videl dobrú šupu od neho, ktora mala málo. I keď tiež je pravda, že vacsinou ide o specificky humor, ktory masám až tak nesedí