neviem...keby bolo ako ja, asi by ich iný nemali veľmi radi, ale vedeli by aspoň..no ako to povedať.. čo je to slušnosť a úcta k sebe samému...a nie, nie je to samochvála..radšej aby boli sprostí, ale za to by ich ľudia žrali..podľa mňa je to lepšie, takže nie, nechcem aby boli ako ja..mali by to len ťažie a boli by nepochopené medzi svojimi rovesníkmi
,,Každá matka dúfa, že jej dcéra si vezme lepšieho manžela, ako je jej otec, a je si tiež istá, že jej syn nikdy nenájde lepšiu ženu, ako našiel jeho otec." (Martin Andersen-Nexô)
Ja možno by som chcela aby malo len tie dobré vlastnosti
chcem ,aby moje dievčatko bolo také (ktoré budem snád raz mať) ako som aj ja ..ale mohla by byť menej citlivá ,lebo v dnešnom svete pre citlivých ľudí tu veľmi miesto nie je ...
v niečom áno v niečom nie...dúfam, že zdedia len moje dobré vlastnosti a urobia ich ešte lepšími a ak sa do nich dostanú aj tie zlé tak verím že ich potlačia v sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
"have some troubles with themselves"
nevravim ze vsetky vlastnosti lebo som strasny nervak ale aspon zdravu cast tych potrebnych
nech nesedia ticho v kute ked treba nieco riesit lebo takych ludi neznasam
ale.....náhodou.ja som veľmi dobré dieťa.
len povahu mám strašnú.
Ja možno by som chcela aby malo len tie dobré vlastnosti
no pozor.. ja viem co od neho cakat =D navyse budem dospelak..a on dieta...