to už asi nebudem, lebo foter je architekt a mati učiteľka a ja mám len hotelku .............ale ak to dobre pôjde otvorim si v Źiline vináreň a bude tam obsluha jeden deň servirky hore bez a druhý deň ˇčašníci dole bez.........samozrejme, že iba pre solventných a nie nejakú zvedavú chámraď.........filip
po ocovi by som chcel byť iba v jednej veci a to v tom , že je to správny chlap , ktorý sa v každej chvíli dokáže postarať a ochrániť svoju rodinu ale tam to končí a iné vlastnosti - nie neprosím
vtipné je , ako sa každý dušuje , že bude iný ako jeho rodičia a pritom väčšina je skutočne takmer taká istá , presne s tými chybami čo sa im nepáči na rodičoch
ee, nic proti nim...ale žrať tak robotu ako to robia oni a podla mna poriadne,,nežiť",na ukor nej to určite ee.......a to suvisi s milion vecami dalsimi......
nie, ani na to nemám predispozície, si myslím...genetiku neokašleš ale to, že sa chcem pracovne uberať úplne iným smerom, voľnejším a tvorivejším (zatiaľ čo oni sú a musia byť presní a praktickí) myslím dosť ovplyvní moje zmýšľanie.
ale v iných veciach by mi nevadilo byť povahovo podobná mame
tk ako otec určite nie,iked jeho lasku k zvieratam som po nom zdedila a co sa tyka mamy.chcela by som byt ako ona. má obrovske srdce a to na nej milujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
(čím nehovorím, že ich nemám rada alebo si ich nevážim, len proste nie.)
vtipné je , ako sa každý dušuje , že bude iný ako jeho rodičia a pritom väčšina je skutočne takmer taká istá , presne s tými chybami čo sa im nepáči na rodičoch
aj ked po tatkovi som zdedil priatelsky pristup k ludom...
ale v iných veciach by mi nevadilo byť povahovo podobná mame
ale k veci: nie, nechcela...nie sú až takí hrozní rodičia, ale rozhodne mám inú predstavu o výchove svojich detí a celkovo o vývine svojho života