Neviem ci by som si to zelala alebo nie tiez by som sa tomnu asi snazila vyhnut a... citila by som sa na nic ale zasa ak cely zivot len hnijete tak by ste sa to chceli dozvediet a nieco s tym spravit nie ??
no ako len tak priblizen by to mozno bolo dobre na to aby som si mohla nejak usporiadt zivot a nepustat sa do veci ktore nestihnem...ale inak by som necela
rozhodne nie.. ak by som to vedela a mozno by to bolo aj o tyzden alebo zajtra. a ak to tak bolo celu noc a den by som bola v hlbokych depresiach a neviem ci by mi aj tak nepreplo z toho ze nakoniec by som sa zabila skor, kvoli strachu zo smrti.
jasne ze by som to chcel vediet... stresovat by som nestresoval, vsak smrt proste pride neni na tom co pokazit ale daku dobu pred tym by som si spravil zoznam veci ktore by som chcel vyskusat aby som umrel s pocitom ze som v zivote skusil vsetko co com chcel
chcela by som to wedieť ale zase na druhej strane je to blbé to wedeť bo člowek potom nemá pokoj a bude sa celý žiwot stresowať awéé ja by som sa chcela určite dožiť 90 uwidíím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
zomrem po ceste do skoly