nie, presnu kopiu nechcem...stretavam sa s ludmi preto ze su iny ako ja ... kebyze chcem takych ako ja tak sa kuknem do zrkdla a zacnem sa bavit sam so sebou
ono by to bolo síce super že by som sa nemusela nikdy s nikým hádať čo ideme robiť a tak....či to by nemalo rovnakú náladu asi, len rovnakú povahu, či?
chcela by som, už len kvôli tomu že by to bolo zaujímavé, ale zase neviem či by som sa už úplne neprestala mať rada potom.
Mám takého najlepšieho kamaráta... Robíme tie isté veci,športy uznávame a robíme tie isté, počúvame tie isté veci,zabávame sa na tých istých kokotinách,viem že so mnou pôjde do všetkého...
Na jednej strane je to vynikajúce,lebo máme spoločné záujmy,je s ním najlepšie na svete, no na druhej strane je to občasne núďa a nie je to bohvie čo,keď presne vie,ako sa zachováš v danej situácii ...
Ale,nevymenila by som ho ani za všetko na svete. Som rada,že ja som jeho kópia a on je moja. Som hrdá,že som rovnaká ako on. Zbožňujem toho chlapa ♥
v žiadnom prípade samú seba. Veď by sme k ničomu zaujímavému spolu nedošli, bili by sme o jednú vec, o jedného iného človeka, liezli by sme si v každej chvíli života do kapusty. Aj kariérne, proste vždy a všade! A ešte k tomu by žiadna z nás nemohla vyhrať, lebo sme rovnaké.
To by bolo o nervy. A cítila by som neskutočne neoriginálne a mala potrebu sa odlišovať, ale to isté aj ona, čiže furt furt by sme boli rovnaké. Asi by som ju zabila. Ale to by aj ona mňa.
Myslim ze hej. Som dost arogantna a sarkasticka a egoisticka a to iste vyzadujem aj od kamaratov.. Nemam rada ludi co sa urazaju a nevedia ze to je myslene len zo srandy. Tí ktorí sa neurazia to maju v hlave vsetko v poriadku a tí ktorí sa urazia sa urazia len na svoje sproste ego A aj napriek tomuto som dobra kamaratka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
chcela by som, už len kvôli tomu že by to bolo zaujímavé, ale zase neviem či by som sa už úplne neprestala mať rada potom.
Na jednej strane je to vynikajúce,lebo máme spoločné záujmy,je s ním najlepšie na svete, no na druhej strane je to občasne núďa a nie je to bohvie čo,keď presne vie,ako sa zachováš v danej situácii ...
Ale,nevymenila by som ho ani za všetko na svete. Som rada,že ja som jeho kópia a on je moja. Som hrdá,že som rovnaká ako on. Zbožňujem toho chlapa ♥
To by bolo o nervy. A cítila by som neskutočne neoriginálne a mala potrebu sa odlišovať, ale to isté aj ona, čiže furt furt by sme boli rovnaké. Asi by som ju zabila. Ale to by aj ona mňa.
Bolo by to zlé...
keby som zlyhávala, to by bolo horšie. Vedela by som si odpustiť?
a to sústavné mudrovanie by ma asi zabilo