keby som mala chlapa, ktorý ma miluje, bola by som zabezpečená, nikdy by ma nikto nenaháňal preto, že som "iná" tak možno aj hej...ale tu je veľmi veľa keby, ak....takže asi nie...
chcela by som zit tak dlho ako by som ja uznala za vhodne ale vecnost urcite nie ........ jedine zeby na vecnost tu boli aj ludia ktorych by som chcela aby tu boli naveky ...... ale predsa len ziadny extrem nie je dobry, ani prilis kratko zit, ani prilis dlho .... skor by som chcela mat istotu ze zomriem az potom ako dosiahnem v zivote vsetko co chcem, a podla svojich planov .... s vnucatami, spokojnymi detmi, a tak
ano,aj ked by som videl,ako blizky umieraju........ ale aspon by som viacej zazil.a ktovie,ako to po smrti vyzera,a nebudem hlasovat,lebo j e to diskutabilne.aj ano,aj nie.podla toho,s kym.sam navzdy zit nechcem
ani nie, ale strašne by som chcela vedieť, ako to tu bude vyzerať o takých 100 - 200 rokov .. proste vedecký pokrok, vynálezy, ako sa zmení svet, alebo či tu bude len púšť plná trosiek a vrakov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
už teraz mám dosť nie ešte večne,...
Sledovať milovaných ako umierajú, sledovať svet, ako sa rúti do záhuby..
ak by sme ale zivot ponali v ovela sirsom slova zmysle, tak umriet (prestat existovat) ani nie je mozne