jedno uz mam. dalsie (asi) nechcem. vychova a toto vsetko okolo toho ma netrapi, skor sa bojim toho, ze budem mat zasa take strasne tehotenstvo + je to nenormalna financna zataz. ale keby mi niekto zaruci, ze na 100% by som mala tehotenstvo v poho, tak mozno odstupom casu by som sa aj na dalsie nechala nahovorit
Chcela by som strašne, je to môj najväčší životný cieľ, mať vlastnú rodinu. Ale čím som staršia, stále si viac uvedomujem, aké je to celé asi nereálne :/
Chcela by som asi neskôr ale adoptované už nejaké staršie ... Neviem sa tak nejako zbaviť pocitu, že ak by som sa aj nedesila pôrodu tak ako sa desím a dala sa na to, že by som mala svoje, tak by ma v určitom bode chlap opustil a nechal ma s tým dieťaťom samu, bez akejkoľvek podpory .... A to si fakt neviem predstaviť, fakt obdivujem každú ženu, ktorej sa to stalo a zvláda to.
Poviem to asi tak ze kebyze som schopny a viem zit tak by som asi chcel ale kedze som to co som tak urcite nikdy nie ....a sak logicky aj deti nenosi bocian tak je jasne zeby som ich mat nemohol
@fakecocacolazero Ja som myslela, že som jediná, čo sa desí toho, že ju chlap nechá samú na to
Lebo všetci okolo mňa len rozprávajú ako sa tešia a neviem čo, zatiaľ čo ja sa niekedy bojím na dieťa čo i len pomyslieť, lebo sa desím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
(Ak dobre rátam, proste podobne ako Lawey )
Lebo všetci okolo mňa len rozprávajú ako sa tešia a neviem čo, zatiaľ čo ja sa niekedy bojím na dieťa čo i len pomyslieť, lebo sa desím.