Mali ste i vy niekedy potrebu zmeniť všetko ? Všetko čo sa týka oblečenia, účesu, farby vlasov, po povahu, charakter....vlastnú izbu a tak a to všetko v jednom dni..proste prišla chvíľka a vy ste chceli byť "inou osobou" ? Prípadne KTORÉ vlastnosti sa vá
cely zivot mam taketo stavy, ale nech uz zmenim cokolvek, nikdy mi to neda ten pocit stastia, ktory hladam. chcem byt sama sebou, pretoze kazdy clovek je jedinecna bytost, ale chcem aby sa na mna ludia divali inak ako doteraz.
Chcela by som mať inú postavu, tak o 5 rokov staršia a byť mámvpi**stka... Ľudia o mne tvrdia, že ňou som, ale v skutočnosti sa možno až príliš starám o to, kto si čo o mne myslí... :/
@vladqoq Skôr ty, ultrakokot, ak si mal také strašné nutkanie napísať to sem, nevedel si ani otagovať, lebo sa bojíš a tvoj trápny nick - vladqoq = vladcock, takže celý čas na Birdzi sa sám označuješ za kokota a ani o tom nevieš, ale tak keď nevieš ani jednu reč, tak pochopiteľné. ^_^ >
nie.. rozhodne niesom so sebou spokojna, ale nedokazala by som cely zivot vyhodit a byt zrazu niekym inym.. potom by som nielen mala novy zivot, ale vsetko by som inak vnimala, aku mam zaruku ze by som bola spokojnejsia? aj ked z pohladu "mojho ja" by to "nove ja" mohlo vyzerat spokojnejsie, bol by to len pohlad.. asi uz moc filozofujem
@turbofretka nie práveže presne ak rozmýšľaš Ale podstatnejšie je si myslím aby som bola spokojná ako tak so sebou, a okolie ma musí prijať takú aká som...nie ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale som na dobrej ceste
ale zmenila by som v podstate skoro všetko
@impulse pomohlo ?, teda "uspokojilo potrebu" ?