Tak nevidim nic zlej na takej praci, plat slusny - cca £16000-21000 p.a.v oboch sa da zarobit, je to praca ako kazda ina A moje preferencie su urcite kaviaren, mcdonald moc nemusim
@transplantovana vies, tu ma niekto problem pochopit, ze aj toto je praca, a dokonca zodpovedna a teraz caka neviem co, asi ze zacnu vsetci ohrnat nos nad tym, avsak nevysvetlil ani zodpovednost, ani plat, ani co napln prace obnasa, chapes picovina cela anketa.
@profesor ty mas problem so sudenim, nie ja ty si v predchadzjucej debate nacrtol, ze manazer mcdonaldu alebo starbucksu vlastne nie je manazer, ze to nie je zodpovedna praca a ze len capuje kavu
ale kedysi sme si s kamosom hrozne chceli otvorit novu siet rychleho obcerstvenia len sme za 2 roky nevymysleli ake jedlo by sme tam chceli robit aby to bolo inovativne
@profesor nie to iba kamaratom peknym chlapom pripadne ludom co su mi sympaticki alebo maju pekneho psa takze sa mi budete moct vsetci zacat pchat do zadku
jodnoznacne Starbucks, lebo to je moja srdcovka, ale nemyslim, ze mcd je diera. oboje su super a v tejto dobe musi mat mcd sakra dobrych manazerov, kedze sa na nich pinda z kazdej strany a musia sa urdzat vo vysokej konkurencii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ja by som bral asi McDonald, lebo ten poznám na rozdiel od starbucku
ale kedysi sme si s kamosom hrozne chceli otvorit novu siet rychleho obcerstvenia len sme za 2 roky nevymysleli ake jedlo by sme tam chceli robit aby to bolo inovativne
ale mozno o nas este budete pocut!