neviem, ci to plati len u mna, ale ako keby som sa vzdy buchla len do toho koho mat nemozem, alebo ma nechce... alebo nieco, co by prekazalo nasmu potencionalnemu vztahu. to mi robi ten amor naschval? pritom ma chce vela chalanov a ja si vzdy musim vybrat
Ved prave to je to, ja mam kamosku, ktoru by chcelo tiez pomerne dost chalanov, ale ona nie, ona chce len toho, co ju nie, je to preto, lebo o toho co ta chce nemusis bojovat, vies, ze staci aby si povedala ano a budete spolu chodit, ty si asi velka bojovnicka, takze chces o svojho chalana bojovat, bohuzial, zrovna ti chalani nechcu teba, alebo zrovna maju dievca...
Ja som na tom uuuplne tak isto..A dost ma to stve...A teraz o to viac ze zatial co ja som chcela chalana, co o mna vooobec nestal, chcel ma jeden super chalan...a ja som si uvedomila aki je super a ze ho mam rada az ked si nasiel nasiel inu... (( Ja si to robim asi naschval!!! AAA inak suhlasim s Izdom vacsina ludi chce to co nemoze mat....
Izdo ma uplnu pravdu.Ja ked po niecom/niekom veeeeeelmi tuzim trva to dlho kym to dostanem a ked sa mi to konecne podari tak ma dana osoba al. objekt prestane zaujimat
podla mna tvrdite uplne blbosti Uz predsa nie sme male deti a ludia nie su Lego, ktore nam rodicia nechcu kupit. Nezalubim sa predsa do niekoho len preto, ze ona ma nechce...
Ondy, ja viem, ze srdiecku nerozkazes, ale vies.. co ked stretnes niekoho, kto Ti bude vyhovovat prinajmensom rovnako, len s tym rozdielom, ze ona Ti to opatuje?
s tym Legom sa mi to paci, len vies, nie vzdy sa da povedat si "teraz sa cchem/ nechcem zamilovat.."
Miska, ved prave, ze sa to rozkazat neda. A ja pochybujem o tom, ze by sa niekto mohli zamilovat do niekoho len preto, ze ho nemoze mat, ako to tu vsetci tvrdia. Ja sa pradsa najprv zamilujem az potom zistim, ze ju nemozem mat Uznavam, ze to zrejme neni dobre. Najprv by som mal zistit, ci je zaujem na jej strane, a az potom sa zamilovat. Ale ako hovoris, srdiecku nerozkazes...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
kazdy chce prave to, co v danej chvili mat nemoze..
ak sa k tomu raz dopracuje, tak ho chut chciet rychlo prejde..
s tym Legom sa mi to paci, len vies, nie vzdy sa da povedat si "teraz sa cchem/ nechcem zamilovat.."