Ľudia potrebujem vašu pomoc..Chodí niekto na gympel a máva labáky z chémie?? Som v 1.ročníku na gympli a naša "super" profka nám povedala že máme mať dokončené závery z labákov. Labáky ma vôbec nebavia. Našťastie neni toho veľa. A ja nutne potrebujem 1
tie závery na strednej sú len akože závery...takže tam napíš, čo si robila, čiže opíšeš tému, prípadne to trochu ešte rozveď. Napíš tam, čo tam reagovalo, čo vzniklo, ako to vyzeralo, smrdelo a tak ďalej
@luthein poviem to ináč..nebaví ma veľa predmetov..ale chémia obzvlášť. Ne preto že ma to nebavi, ale hlavne preto lebo to neviem. Keby som to vedela, tak by som to urobila sama...
akože.... nedaj sa zahanbiť, labáky som ešte aj ja vedela odovzdať, a to som z chémie väčšinou prepadala.... šak už keď to celé máš hotové, čo je také ťažké na tom celé to zhrnúť?
a ked si šla na gympel,tak čo si čakala? kremeše? jebnutejšiu školu si si ani vybrať nemohla, tak si sladko trp tie maniére zakomplexovaných debilov, ktorí ani nemajú právo nazývať sa profesormi....oni si len myslia, že nimi sú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
1. oddelovanie koho zloziek?
To by som ja potrebovala cloveka, ktory by za mna vystudovat cely gympel, lebo ma nebavi. A najlepsie na jednotky
PS. aj mňa by zaujímalo čo sú to hydráty prírodných kameňov...