JJ chodím, som taký exot v tomto, napríklad v lete skôr v noci, že keď napríklad prídem skôr domov o dákej 23. tak nejdem hned domov ale ešte si niekde sadnem a premýšľam alebo tak.. Alebo aj sama okolo 21. keď už nesvieti to sprosté slnko idem vonku ak som celý deň nikde nebola.. čo sa nestáva často ale
Ked viem ze nikto nejde a chcem ist von tak idem kludne aj sam a je mi jedno ked tak niekoho stretnem ale ked nie tak mi to nevadi a idem kam len chcem A kludne aj na bicykli sa da potulovat na celkom peknych miestach.
potulovala som sa, hlavne cez zimu... keď nikto so mnou nechcel ísť a ja som sa potrebovala trochu nadýchať vzduchu a prevetrať hlavu...a potulovala som sa, tak po uliciach a chodila tam, kde som to ešte nepoznala alebo iba veľmi málo
bol som mozno 2-3x za zivot (co si pamatam), aj to len preto, ze frajerka bola doma chora a ja som ostal sam na private. aj to som si len sadol do parku na lavicku a dumal.
inac nemam rad take samotarske bezcielne tulanie sa.
Raz za čas potrebujem vypadnúť niekam do lesa a vyhovujú mi takéto potulky osamote, človek si vyvetrá hlavu trochu Inak v rámci toho keď idem pofotiť nejaké tie staré opustené lokality (nejaké budovy, továrne a pod.) tak to je pre mňa totálny liek na hlavu
ano obcas chodim len tak sam... daleko od mesta, niekde pri lese, rozmyslam, spominam, len tak pozeram prirodu, oblohu, ale nikdy nechodim pri lese ked sa zacina stmievat, bojim sa ze narazim na tohto:
ja sa potulujem skoro vacsinu dna obcas sa aj dakto prida ale to casto nebyva... Mesto v ktorom byvam poznam cele naspamet a ked ma prestalo bavit zacal som skumat okolie
Už som sa dlho tak netúlala, ale občas zájdem, na lúku alebo do lesa, do knižnice chodím výhradne sama, aby ma nik nerušil a mávala som chvíľky že som išla sama aj do kaviarne.
Keď som bola na intráku, skoro každý večer som sa potulovala po okolí Bola tam taká cestička pozdĺž Dunaja a tú som prešla asi milión krát Keď som doma, tak nie, ale na intráku som sa cítila ako vo väzení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale ak už vonku som tak aj hej
ale málokedy, radšej s niekým
tam mam pokoj
a hej.
Ale nie.
Samej sa mi nikdy nikde nechce.
Bude to ťažké lebo veľa ľudí ma chce vidieť
bol som mozno 2-3x za zivot (co si pamatam), aj to len preto, ze frajerka bola doma chora a ja som ostal sam na private. aj to som si len sadol do parku na lavicku a dumal.
inac nemam rad take samotarske bezcielne tulanie sa.
obvykle keď je vonku príjemne a idem v noci z nejakej akcie, tak idem pešo, prípadne keď mám chuť na nočnú Bratislavu, tak sa táram kade-tade
A samozrejme v noci to je najlepšie, žiadne preplnené miesta, ticho, súkromie k túlaniu a ... noc má taký dobrodružný odér
By si chcel vedieť, kde sa túlam, čo? Na to zabudni. Kdekoľvek. A áno, chodievam aj sama.
kto to pozna, vie o com hovorim...
len nevýhodou bolo, že aj o 3:00 tam bolo vonku stále dosť ľudí