na zakladke som ju milovala beh volleyball atd..na strednej mame len posilnovnu a furt nam kecaju ze pojdeme do galandie a tak ale nikdy sme nesli zatial
moja kamoska chodila zo skoly na plavaren, vzdy to mali ze raz telesnu obycajne a dalsiu hodinu plavanie strasne sa mi to pacilo a chcela by som to aj ja lebo chodim na plavaren len tak cez volny cas do pezinka a telesnu som volakedy neznasala ale teraz rozmyslam ze zas zacnem cvicit s ostatnymi pokial nebudu hrat nejake loptove hry v time lebo to som vacsinou ja pokazila a potom cely tim na mna nadaval
máme nanič vymyslené telesné v škole, čiže sa tam poraidne nič nestihne... a niektorí ľudia nemajú ani chuť sa naučiť niečo hrať... tak potom tí, čo si chcú zahrať, majú po vtákoch...
ale k téme... na plavárni sme boli zatiaľ len raz, a to ju máme asi 50 metrov od školy... :-S ... ale mali by sme tam chodievať častejšie ...
a som celkom rád, pretože v mojom "tréningovom pláne" je jeden deň do týždňa plaváreň - ak sa ide na plaváreň počas školy, fajn, aspoň mám uvoľnený nejaký čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Občas..
ale k téme... na plavárni sme boli zatiaľ len raz, a to ju máme asi 50 metrov od školy... :-S ... ale mali by sme tam chodievať častejšie ...
a som celkom rád, pretože v mojom "tréningovom pláne" je jeden deň do týždňa plaváreň - ak sa ide na plaváreň počas školy, fajn, aspoň mám uvoľnený nejaký čas