ale len takú čo neštípe a nezamotáva sa do vlasov...
chýba mi ležať na tráve a pozerať na oblohu, a sedieť na koni, a ísť so psom ku rieke, a loziť po stromoch, ovoniavať kvety...snáď sa k tomu znova vrátim, raz...
áno. kiežby som žila niekde pod lesom (nemyslím tým ten náš, kde radšej sám nechoď), horami alebo pri mori...ale veď do prírody môžem ísť, keď chcem...ale takto by to bolo príjemnejšie...aspoň to prostredie...
občas len tak výjsť bosá, kráčať po tráve mokrej po rose a potom si iba tak lahnúť na lúku a nechať sa opekať slniečkom a pozerať ne lietajúce motýle .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ak sa niečo (teoreticky) v roku 2012 stane, tak vieme prečo...
a k téme: bývam na dedine, takže nie. a rada chodím do prírody. ale menej je niekedy viac
a nasávať
vzduch
chýba mi ležať na tráve a pozerať na oblohu, a sedieť na koni, a ísť so psom ku rieke, a loziť po stromoch, ovoniavať kvety...snáď sa k tomu znova vrátim, raz...
čiže kontaktu s prírodou mám dosť... preto mi v podstate nechýba.... ale bez nej si to proste neviem predstaviť....
...už viem čo budem dneska robiť