to je ta "rubikova kocka z guliciek? ma to aj moj bratranec a mojmu otcovi sa to nalepilo na klb! :/ to je dobre nebezpecna kravina! ale keby sa nestalo toto asi to chcem aj ja!
@Metius preco by som nemala chapat, co si tym myslel? Nebolo to napisane nijakou zlozitou stylistikou ani ziadnym komplikovanym stylom. myslim, ze je dost odveci, ked povies, ze ja som fake. minimalne vzhladom k tomu, ze ja som tu nebola registrovana dnes, prihlasena raz s nevyplnenym profilom a v mojich prispevkoch sa cisto nahodou nenachadzaju URL adresy, ktore by smerovali na internetovy obchod.. takze si najprv precitaj, co pises a potom to zverejnuj
neocube je fajn ...zatial ho nemam ale mam plno podobnych gadgetov a dufam ze i neocube medzi moje gadgety v blizkej dobe pribudne tu je plno informacii o novych gadgetoch » www.gadgetmania.sk/... a postupne si s tadial vyberam dalsie a dalsie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov