Teda, ak by nejaky buduci zivot bol. Alebo proste, tento zivot, keby ste neboli prave clovekom. Mozete povedat, co Vas napadne! Od psikov a maciciek, ako mozno niektori budu mat tendencie napisat, az po absolutne neskutocne veci, co ja viem teraz... zapal
keby bol stale nejaky buduci zivot, boli by sme vlastne vsetci nesmrtelni ..
no a chcela by osm byt nejaka bohata, inteligentna osoba...nemusela by som byt ani az tak bohata...taky priemer v tej dobe v ktorej by som zila...alebo trochu nadpriemer no ...a aby som bola zdrava a stastna ...ale konkretne neviem kto by som chcela byt..urcite nie ziadne zviera...a ak aj hej tak nejaka ryba ...alebo najlepsie delfin ..alebo velryba...take nieco velke ...
chcela by som sa narodit v totalne chudobnej rodine, rodicia narkomani a lkoholici, otrasne detstvo a chcela by osm napriek takym podmienkam nieco dokazat a hlavne by osm apson v tom buducom zivote chcela byt pekna a este by som chcela ovladat magiu
ja by osm bola koalou lebo som pozeral azaujimavy dokument a uvadzali tam že koali prespia cely den a že valsten su sfetovaneee cely život žiju len na jednom strome a pretože su tak sfetovane nenapadaju ich ani drave lebo by taku davku neprežili jako fajyn eukaliptusss .... veget 4ewer
ja by osm bola koalou lebo som pozeral azaujimavy dokument a uvadzali tam že koali prespia cely den a že valsten su sfetovaneee cely život žiju len na jednom strome a pretože su tak sfetovane nenapadaju ich ani dravce lebo by taku davku neprežili jako fajny eukaliptusss .... veget 4ewer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
no a chcela by osm byt nejaka bohata, inteligentna osoba...nemusela by som byt ani az tak bohata...taky priemer v tej dobe v ktorej by som zila...alebo trochu nadpriemer no ...a aby som bola zdrava a stastna ...ale konkretne neviem kto by som chcela byt..urcite nie ziadne zviera...a ak aj hej tak nejaka ryba ...alebo najlepsie delfin ..alebo velryba...take nieco velke ...
Alebo ked tak nejakou dobrou znamou DJ-kou
a to hovno by zapchalo zahcod
ja by som chcela byť ......vlastne nechcela by som byť