Čítala som dve. Teda som sa snažila ich čítať. Štýlom akým sú napísané (aspoň mňa) absolútne nudil. Samé fakty. Ak už takáto tematika, tak mám radšej príbehy.
Určite mi to pomohlo, zmenilo mi to myslenie... K lepšiemu, myslím.
Len tomu treba veriť, nebrať to štýlom "No, dobre tak ja chcem milión. No, prajem si to. A deje sa niečo? Nič." Proste keď to niekto číta, nech verí tomu čo číta (teda v rámci zdravého rozumu) lebo ak niekto niečo berie negatívne, rozhodne to nebude tak, ako chce...
nasmerovalo ma to tam, kde som teraz .. ale keby som sa riedil len povrchným Tajomstvom .. nemám teraz to čo je pre mňa dôležité ... ono ked budeš bádať ďalej .. nájdeš pôvod toho všetkého a ešte viac ... a kto hľadá, ten nájde
Čítala som. Je to fajn kniha, určite neublíži ak si ju prečítaš. Len je to kniha, ktorú treba čítať a zároveň sem-tam zapojiť mozog a premýšľať. Dá sa z tade veľa zobrať do života.
Inak ďalšia kniha "Sila" je v podstate o tom istom, len je to zobraté trochu z iného uhla. Každopádne, sú to dobré knihy. Kto chce pomoc, tomu pomôžu, kto nechce pomoc, berie to ako "p*čovinu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Len tomu treba veriť, nebrať to štýlom "No, dobre tak ja chcem milión. No, prajem si to. A deje sa niečo? Nič." Proste keď to niekto číta, nech verí tomu čo číta (teda v rámci zdravého rozumu) lebo ak niekto niečo berie negatívne, rozhodne to nebude tak, ako chce...
Dúfam, že sme sa pochopili
+ no treba pre to aj niečo urobiť, vyvinúť aktivitu, bez nej to neide
Inak ďalšia kniha "Sila" je v podstate o tom istom, len je to zobraté trochu z iného uhla. Každopádne, sú to dobré knihy. Kto chce pomoc, tomu pomôžu, kto nechce pomoc, berie to ako "p*čovinu.