@76patka76 od evity by som si nic nekupoval ..moze to prudko znizovat iq ....a este ten jej styl pisania ...mal som tu necest nahliadnut do jednej z jej knih .... co riadok to jedno slovo .... ....proste pani spisovatelka jak lusk
Neľutujem, že som si ju kúpila, rovnako ako to, že som ju prečítala. Isté pasáže boli na môj vkus trošku nudné (prečo ten a ten spravil hento a tamto a tak, akože také tie zdĺhavé myšlienkové pochody, ktoré pokojne mohli byť o polovicu kratšie a nič by sa nestalo, ale prežila som), ale inak fajn kniha na upršané sobotné a nedeľné popoludnia.
No a celkom zaujímavo sa to skončilo, tak som zvedavá, či bude pokračovanie
@3 ja si nejdem dať vykradnúť hlavu ... ja tieto knižky len ČÍTAM a neriadim si podľa nich svoj život
@1 každý má iný vkus na knihy, ako aj štýl písania, ja som sa zatiaľ pri týchto knihách nenudila, a IQ mám tuším stále rovnaké ....ale aj to je názor, ďakujem
@4 áno s takými pasážami som sa už stretla aj ja v knižke "veľké baby neplačú" tiež by som tam pár úsekov skrátila ale tiež veľmi dobrá kniha, ktorá skončila čudne, na môj vkus priskoro, žeby sa tiež chystalo pokračovanie?
@8 "zaujíma ma ako ju vnímate, tí ktorí ste ju už čítali" - škoda že 20 ročná nevie pochopiť takú ľahko pochopiteľnú vetu ... ale teda príjemné nudenie sa- prajem
Poviem ti to takto...nie je to jej najlepsia kniha,ale aspon ked si ju precitas,vies porovnat,kt. sa ti viac pacila. nebola som z nej dva krat mimo no....
teraz dám trochu od veci.. Ale tá kniha "Veľké baby neplačú" je o tej modelke? Lebo ak hej, tak pochybujem, že nejaké to pokračovanie bude, keďže vlastne tá kniha vznikla vďaka tomu, aby sa vo väzení nezbláznila, a preto písala.. Ale tak možno raz..ktovie.
@15 áno o nej presne, aj mňa to napadlo ale neprišiel ti ten koniec trochu divný?Mne tam ešte chýbalo pokračovanie trebars ako sa stretla s rodičmi ako im všetko porozprávala ako by sa na ňu možno aj hnevali....hocijako sa to mohlo skončiť
Vieš čo, nečítala som ju ešte, iba minule v telke dávali rozhovor s tou autorkou a mám tú knihu na zozname kníh, ktoré chcem prečítať.. Dám vedieť svoje pocity, keď si ju prečítam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Neľutujem, že som si ju kúpila, rovnako ako to, že som ju prečítala. Isté pasáže boli na môj vkus trošku nudné (prečo ten a ten spravil hento a tamto a tak, akože také tie zdĺhavé myšlienkové pochody, ktoré pokojne mohli byť o polovicu kratšie a nič by sa nestalo, ale prežila som), ale inak fajn kniha na upršané sobotné a nedeľné popoludnia.
No a celkom zaujímavo sa to skončilo, tak som zvedavá, či bude pokračovanie
@1 každý má iný vkus na knihy, ako aj štýl písania, ja som sa zatiaľ pri týchto knihách nenudila, a IQ mám tuším stále rovnaké ....ale aj to je názor, ďakujem
@4 áno s takými pasážami som sa už stretla aj ja v knižke "veľké baby neplačú" tiež by som tam pár úsekov skrátila ale tiež veľmi dobrá kniha, ktorá skončila čudne, na môj vkus priskoro, žeby sa tiež chystalo pokračovanie?
teraz dám trochu od veci.. Ale tá kniha "Veľké baby neplačú" je o tej modelke? Lebo ak hej, tak pochybujem, že nejaké to pokračovanie bude, keďže vlastne tá kniha vznikla vďaka tomu, aby sa vo väzení nezbláznila, a preto písala.. Ale tak možno raz..ktovie.
Vieš čo, nečítala som ju ešte, iba minule v telke dávali rozhovor s tou autorkou a mám tú knihu na zozname kníh, ktoré chcem prečítať.. Dám vedieť svoje pocity, keď si ju prečítam.